Ricardo Villalobos feldühített egy egész fesztivált

A Cocoon In The Park nevű angol fesztivál a techno és house zene legnagyobbjait vonultatta fel hétvégén Leeds városában. Carl Cox, Sven Väth, Ricardo Villalobos, Dixon, ilyen nevek mellett minden elektronikus zenei rajongó álmának hangzik a felhozatal. Egészen addig, amíg az egyébként megkérdőjelezhetetlen színvonalú chilei őstehetség szettje be nem ütött.

Korábban is előfordult már olyan, hogy nagy fesztiválok vagy bulik közönsége reklamált Villalobos elszállt, kísérletezgető szettjei miatt, ezúttal azonban teljesen kikeltek magukból, kifejezetten borzalmasnak titulálták, sőt még a fellépés közben eleredő esőt is az ő számlájára írták.

A rendezvény Facebook oldalán alakult ki egy komoly komment-csata arról, mennyire rossz is volt valójában a műsor, de videó is készült az egészről, ahol valóban látszik, hogy a zenész több időt tölt azzal, hogy igyon és fura táncmozdulatokat tegyen, mint hogy szórakoztassa a közönséget.

Villalobos mindenképp egy nagyon megosztó személyiség a szakmában, de azért be kell valljuk, néhol kicsit erősek a kritikák, de azért azt sem mondanánk, hogy minden vád alaptalan lenne. A posztokat azóta törölték, de szerencsére böngészhettek pár lementett kommentből.

Ricardo_zps6aizcynl

(Thump)