Renaissance Lemezbemutató

Nyáron valahogy senki sem fér a bőrébe, így járt ezzel a Renaissance Hungary lemezbemutató turnéja is!

Augustus 15-én kiszabadul a turné a szabad ég alá, és egy olyan bulinak nézünk elébe, amilyet már rég nem látott magyar partiarc! Végre belekóstolhatunk egy igazi Renaissance Open Air Party-ba a Melanie tanyán, Kecskeméttől alig 5 kilométerre, festői és nagyon kulturált környezetben! A régi szép emlékeket felidéző szabadtéri nagy happening vendége lesz a szintén közkedvelt és sikeres Surprise, akivel folyamatosan dolgoztak és dolgoznak együtt. Éppen a Foundationnél jelent meg nemrég Surprise mix CD-je, tele finom house muzsikákkal… a híres The Pressure projekt házigazdája eme parti szervezéséből is jócskán kivette a részét, de a DJ-pultban is nagyon odateszi majd magát, az biztos! Több közös rendezésű parti után biztosak lehetünk benne, hogy egy maradéktalanul jó esténk lesz augusztus 15-én! Mivel 3 a magyar igazság, a harmadik jó barát, Pöli és a Made Inn csapat teljes legénysége (Dave Van N aka Polarize és Rocha) is beáll a lemezjátszók mögé, hogy olyat tegyenek (fel), amitől még sokáig emlegetni fogjuk a Melanie tanyát és a Renaissance Hungary turné ezen állomását!

A medencés, nyírt pázsitos kert és a spéci, látványos Renaissance dekoráció kiváló környezetet biztosít majd a felhőtlen hangulathoz és a tánchoz (tűsarkú a hölgyeknek nem ajánlott!). Az eső miatt nem kell aggódni, hiszen fedett tánctér várja a lazulni vágyókat!
Chriss közelmúltban elkészített Renaissance Hungary albuma a legfinomabb deep hangzásokat gyűjti csokorba. A CD turné már tucatnyi állomáson van túl, a különleges nemzetközi kiadvány pedig csak ezeken a partikon kapható! Chriss a Quasar formációjával és a Foundation kiadójával már eddig is bőségesen aratta a babérokat, de ezzel a lemezzel olyan nevek közé került a híres Renaissance kiadónál, mint John Digweed, Sasha, Tom Middleton, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, James Zabiela…

Érdemes most is korán érkezni, mint eddig minden Renaissance Hungary lemezbemutatóra, hiszen a leggyorsabbak ingyen juthatnak hozzá az exkluzív lemezhez!