Rave buli Disneylandben

A Disneyland szórakoztató komplexumok általánosságban a családi kikapcsolódás szinonimái és a lehető legtávolabb állnak a rave kultúrától. Van itt minden a legelképesztőbb játékoktól kezdve a cukorkák széles választékán át kedvenc Disney filmjeidnek beöltözött színészekig minden. Mindezt leszámítva évente egyszer a rave szcéna tagjainak találkozóhelyeként is szolgál, ugyanis rendszeresen megünneplik felnőtt életüket a lehető leggyermekibb módon.

Idén már tizennegyedik alkalommal került megrendezésre a Summer Raver Day nevű esemény, amit már elképzelni is mókás, de szerencsétekre van nálunk jó pár kép is bizonyítékként, ha a Disney és a Rave szavak egy mondatba sűrítése nem lenne elég fantáziaébresztő önmagában.

Felettébb szórakoztató lehet, ahogy a szülők egész évben ezt az utat tervezik, majd mikor megérkeznek, egy rakás világító ruhába öltözött idióta felnőttbe botlanak már a bejáratnál. Az eredmény persze sok intő suttogás lehet: fiam nehogy egyszer te is így járj, mint ők. Mindezek ellenére ez egy teljesen békés megmozdulás, amikor mindenki ártatlan szórakozásra vágyik, egy napnyi gyermekded örömre.

rave9 rave10 rave11 rave1 rave2 rave3 rave4 rave5 rave6 rave7 rave8

(MagneticMag)