Rajzfilmsorozattal jelentkezik a Major Lazer

Diplo nem volt mindig ekkora nagyágyú, mint napjainkban, ehhez kellett a Major Lazer nevű formáció is. A kezdetekben Switch közreműködésével, majd 2011-től Jillionaire és Walshy Fire segédkezésével állítja színpadra a magyarul Lézer őrmesterre fordított karakter történetét. Eddig két albumuk jelent meg, idén érkezik a harmadik, Peace Is The Mission címmel, és június elsején kerül a boltokba.

Addig pedig a szuperhősszerű figura kap egy saját rajzfilmsorozatot is, ami az amerikai FXX nevű kábelen megy, most pedig a világ többi része is legálisan hozzáférhet az első részhez Youtube-on. A műsor egy igazi junkie agymenés, ahogy várható volt, de ami a legérdekesebb, hogy több eredeti és remixelt számot is tartalmaz a bandától.

A következő részekben Major Lazer híres társaságot is kap majd, állítólag RIFF RAFF, Ezra Koenig a Vampire Weekend-ből, Charli XCX, Andy Samberg, de még a Városfejlesztési osztályból ismert komikus, Aziz Ansari is feltűnik majd egy-egy rövidebb mellékszerep erejéig.

Eddig összesen három tízperces rész készült el, valószínűleg hamarosan azok is felkerülnek a műsor Youtube csatornájára, ahogy további részek is várhatóak.