ProgreCinema augusztusi program

Eseményekben gazdag heteket tudhatnak a hátuk mögött és rengeteg programmal van sűrítve a ProgreCinema naptára a következő hetekre, így augusztusra is!

Július utolsó hétvégéjén Macedóniában vendégszerepelt Jankec és Letter B, amelyet ősszel várhatóan spanyol, olasz és szerbiai fellépés követ majd. A ProgreCinemás srácok legutóbb Spanyolországban és Szlovákiában jártak, ahol Jankec és Köry többezer ember előtt képviselte hazánk igényes, elektronikus zenei kultúráját!

Természetesen a hazai partyzók sem szenvednek hiányt a jó bulikból! Augusztus 1-én a Progrecinema és Dokkprogression balatoni rendezvénye a BalatonProgression a vonyarcvashegyi Magyar Tenger Clubban mutatkozik be, Slam Jr, Kühl, Jankec, Letter B és Danny szereplésével. A bemelegítés után irány az M7-es autópálya egészen a budapesti Dokk komplexumig, ahol ugyanaznap a Dokkoló progressive hajón Jankec és Köry fog vendégeskedni. Következő héten, augusztus 8-án, pénteken – immár 4. alkalommal – a közkedvelt Progrecinema On Tour Szarvason a Club Aztékban, Chriss, Jankec, Szeka társaságában. Ezt egy héttel később Kiskunmajsán egy őrületes buli követi, Augusztus 16-án a Club Alcatrazban, többek között Slam Jr, SanfranciscoBeat, Jankec közreműködésével.

Augusztus 16-án – a majsai bemelegítés után – pedig irány a Balaton, Siófok és a Palace Dance Club, ahol Sander Kleinenberg után játszik közvetlenül Jankec!

Augusztus 20-22 között Elvadka fesztivál a WhiteBeach-en, ahol egy szélesebb zenei paletta kerül bemutatásra, így szerepet kapnak a tört és break ütemek is! Fellépők (többek között): Ludmilla, Naga, Beta, Jankec, Köry.

Az ősz sem indul eseménytelenül a Cinemás srácoknak, augusztus 30-án Jankec a Frisky sound vendége lesz, majd szeptember 13-án ATB-vel játszik a Fezen fesztiválon, Székesfehérváron, amit majd egy nyárzáró WhiteBeach-es ProgreCinema buli követ, de erről majd legközelebb.

Kiemelt Programunk Anthony Pappa – Moments lemezbemutató turnéja, amely a Progrecinema Beach Party-n a döröskei tó partján fekvő White Beach Open Air Clubban kerül megrendezésre, a Progrecinema csapat nyári rezidenciáján. Augusztus 23-án a fellépők: Anthony Pappa, Kühl, Jankec, Köry, Letter B, Danny.

Ennyi ízelítő után az alábbi sorokban találjátok ennek a bulinak részleteit.

Kellemes böngészést kívánunk!!