Plump DJs 15 Years Anniversary DJ set

A fellépők / Line Up:

✖ Plump DJs (UK)
✖ Ludmilla
✖ Krueger (Ninjabreakz Djs)
✖Zera (Ninjabreakz Djs)

Általános információ / General Information:

✖ Dátum / Date: 2015.12.04. Péntek/Friday
✖ Kezdés / Start: 23:00
✖ Helyszín / Venue: A38
✖ Belépő / Tickets: 1700 Ft (első 50 db)
2000 Ft  (normál elővét)
2500 Ft  (helyszínen)

Fennállásuk 15 éves jubileumi turnéjának budapesti állomására érkezik a breakbeat / bass music egyik legmarkánsabb formációja, a Plump DJs. Hogy igazán emlékezetessé tegyük az estét, sikerült kiharcolnunk, hogy a duó mindkét tagja eljöjjön, így felejthetetlen szettre van kilátás. A srácokkal egyszerre tarja 15 éves évfordulóját kis hazánk legfőbb tört exportcikke, Beatman and Ludmilla is. A különleges bulit a Ninjabreakz rezidensek fogják beindítani, amivel kezdetét veszi majd egy soha vissza nem térő utazás a törtekbe.

MG_5194ebwweb

Plump DJs

Lee Rous and Andy Gardner kollaborációja sikerre volt ítélve az első pillanattól kezdve. A legendás breakbeat kiadónál, a Freskanovánál találkoztak, amikor Andy még a Freestylersből ismert Matt Cantorral írta a számait, Lee pedig a Passangerben pörgette a lemezeket. Közös karrierjük gyorsan szárnyra kapott, hiszen már az első kislemezüket is az akkor csúcson pörgő Finger Lickin’ adta ki, amit az első albumuk követett 2000-ben, a korszakot átfogóan definiáló ’Plump Night Out’. Már itt érződött, hogy az aktuális trendek mellett a srácok fogékonyak az electro-ra, a ’70-es évek funkjára vagy épp a nu-disco-ra. A 2003-as ’Eargasm’ megjelenése után a legkultabb londoni szórakozóhely, a Fabric, kérte fel őket egy mixlemez készítésére, ami annyira ütős lett, hogy 10 éven keresztül rezidensei maradtak a helynek. 2008-ban az új albummal jelentkeztek, így a Fabric-es bulisorozatuk is ’Headthrash’ névre lett átkeresztelve és ezzel a szettjeiket is átstrukturálták, hiszen immár 4 lemezjátszón pörgettek és kiléptek a szigorúan újsulis break szettekből, és nyitottak a 4/4 irányába is. A 15 év alatt, a Fabriclive 08-on kívül, készítettek 2 mixlemezt a Mixmag-nek, másik kettőt maguknak, az albumokon és megannyi maxikon kívül, remixelték a Stanton Warriorst, az Orbitalt, Lee Coombst, a Freestylerst, Dave Spoont, vagy éppen Deadmau5-t. A számos Breakspoll díj mellett 2008-ban a Beatport-on is elvitték az év Breakbeat előadója címet. A mindig friss, előremutató munkásságuk a változatos szettjeikben is jól tükröződik.

Beatman and Ludmilla

Szintén 15 éve kezdődött Toman Fruzsina és Dienes Gábor közös zenei utazása, ami a Beatman and Ludmilla projektben materializálódott. A sokáig egy párt is alkotó duó a nehéz basszustémák elkötelezett híveként számos tört slágert tett már le az asztalra. A 10 első hely a Beatporton, beleértve a Hyperrel közös ’Breed’-et, jól szimbolizálja az évek alatt elnyert rajongóbázis elhivatottságát, amit a 4 Breakspoll díj is jól mutat, ahol az utolsót a legendás Breakout Breeze rádióműsorral sikerült behúzni idén. A 2008-ban közösen alapított Ayra Recordings-ot is átjárja ez a szeretet, ahol olyan előadók jelentek már meg náluk, mint Backdraft, Marten Horger, Aquasky, a Dub Elements, de itt fog kijönni Hyper új albuma is hamarosan.

PLUMP DJS – 15 YEARS ANNIVERSARY DJ SET // 2015.DEC.04. // A38 HAJÓ

FB COVER

Linkek:

Plump DJs
www.plumpdjs.co.uk
https://soundcloud.com/plump-djs

Beatman and Ludmilla
http://www.ludmilla.hu/
https://soundcloud.com/beatman-and-ludmilla

Ninjabreakz
http://www.facebook.com/ninjabreakz

Zera
https://www.facebook.com/ZeraOfficial

Krueger
http://soundcloud.com/kruegerbreakz