Paul van Dyk az elmúlt 17 év legjobb DJ-je

Egy ember szerint biztosan.

Vannak még ugyanis boldog bolondok a Föld kerekén. Egy lelkes rajongó összegyűjtötte az elmúlt 17 év Dj Mag Top 100 eredményeit, a fantasztikus 1997-től egészen napjainkig. Ha már belefeccölt ennyi energiát, akkor össze is vetette az adatokat, aminek az eredménye számunkra egy teljesen értelmezhetetlen valami. Bár a táblázat szép színes, ez tény.

Ahogyan stílusokban is jöhetne a „színes” jelző, bár mint tudjuk, ezek a listák annyira reprezentatívak a minőséget kedvelők számára, mint egy, a rendőrök számára rendezett illegális gyorsulási verseny.

Túltettük azonban magunkat rajta, és rájöttünk: a srác nyilvánvalóan elvakult trance fan, azon belül is a PVD plakátokat részesíti előnyben falai díszeként. Mivel nem szeretnénk a toaletten is PVD-t nézni (bár ha ismered a szóviccet, akkor máris tudhatod, mennyire érdekel), így inkább hanyagoljuk a részletes magyarázatot.

Zseniális számítás

A részletezett adatok szerint a még mindig menő Mr. Oh Yes és Mr.Barbie Trance, de megtalálható a listán Hazajáró Nick, és neruuB naV nimrA is. Utóbbit Nemecsek Ernősen kellene aposztrofálni, de nem merjük a grundokat megsérteni, különösen, hogy a fenti lemezlovas mostanában Hardwell, vagy éppen Garrix oldalán tűnik fel, persze nem az Ő hibájából. Elgondolkodtál? Olvass VISSZA.

Paul van Dyk egyébként zseniális a mai napig, aztán annyi. Ezt a rajongókért.