Palace Dance Club – Summer Closing

2008. 08. 16. – Summer Closing: Sander Kleinenberg (Renaissance lemezbemutató)

Renaissance Hungary lemezbemutató turné

Gigantikus helyszínen egy monumentális Renaissance partira számíthatunk augusztus 16-án!

Chriss Renaissance Hungary CD turnéja a legendás siófoki klubba, a Palace-ba érkezik! Frenetikus hangulat, igazi őrület várható Magyarország legkedveltebb nyári szórakozóhelyén, mely nem véletlenül kapta a “Palota” nevet, hiszen fejedelmi körülmények között mulathat egész éjszakán át itt a közönség…

Mégis mindennél sokkal többet mond a partiról maga a line up: a kerthelyiségben, kellemes környezetben kap otthont a lemezbemutató turné, nem kisebb nemzetközi sztárral, mint Sander Kleinenberg! A világhírű holland DJ és producer hosszú idő után éppen Chriss Cd-jének bemutatójára érkezik újra Magyarországra. Mint a Renaissance kiadó egyik kiemelt művésze, vélhetően ezúttal is mély nyomot fog hagyni a hazai partiarcokban. Mellette a sziporkázó producer- és DJ-páros, Yvel & Tristan adja majd meg az alaphangulatot az éjszakához & ami így garantáltan hibátlan lesz. A Garden kiemelt fellépője természetesen Chriss lesz, aki a helyhez méltóan fejedelmi muzsikákkal kényezteti majd a táncolni vágyók füleit, szívét-lelkét, no és persze a lábait.

A Palace Club nagytermében ez alatt ugyancsak valóságos sztárparádé csábítja táncra a közönséget, hiszen olyan jólismert és közkedvelt nevek pörgetnek majd, mint a hazai élvonal képviselői, azaz Kühl, Surprise, Add2Basket s a házigazda, Toto Jr.!

Chriss közelmúltban elkészített Renaissance Hungary albuma a legújabb deep hangzásokat gyűjtötte egy albumba. A rendkívül sikeres bemutatkozó turné már több állomáson is túl van, a nemzetközi kiadvány pedig csak ezeken a partikon lehet beszerezni. Chriss ezzel olyan világsztárok mellé írta be a nevét a híres Renaissance kiadónál, mint John Digweed, Sasha, Tom Middleton, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, James Zabiela…

A speciális Renaissance-klubdekoráció a Palace amúgyis exkluzív kerthelyiségét még extravagánsabbá teszi majd. A gyorsan érkezőknek ezúttal is jár az ajándék Renaissance Hungary CD!

Aug 16. szombat Summer Closing Part 1 (Renaissance lemezbemutató)

Renaissance Garden:
22.00 – 00.30 – Yvel & Tristan
00.00 – 02.30 – Chriss lemezbemutató
02.30 – 04.30 – Sander Kleinenberg (NL)
04.30- zárásig – Jankec

House Arena:
22.00 – 00:30 – Toto jr & Luxy
00.30 – 02:30 – Add 2 Basket
02.30 – 04:30 – Surprise
04.30 – zárásig – Kühl

Jegyek elővételben: 3000 Ft, helyszínen: 3500 Ft

Elővétel:
Budapesten: Traffic Shop – Mammut, Westend, Symbol Cafe&Lounge
Szegeden: Szeged Pláza
Siófokon: Palace Café – Petőfi stny., Palace Dance Club

Minden jegyhez ajándékot belépőt adunk az augusztus 19-ei I Love Deep bulira a Palace-ban!!!

Forrás: Palace Dance Club Offiacial website
palace.hu