ORIGINAL TECHNO NIGHT & RECREATION

A nyár közepén, a nappali hőség után, egy üdítően friss technoparty vár mindenkire, aki július 25-én a miskolci Egyetemváros közelében lesz (vagy tervezetten oda utazik).

Az Egyetemváros szívében néhány hetente techno zenétől lüktető Rockwell-Miller klubban ezen a pénteken a Trident Splash-jóvoltából mindenki ajándékot kap, hogy a Recreation Records igazi (értsd: club techno, kemény, nem electro, de nem is hard) techno rendezvényén az extázis magas fokára juthassatok!

DJ GREGA / Recreation rec., Techno ultras, Techno Mission / djgerga.hu
Nem szorul bemutatásra, hiszen már 1996-óta pakolja a techno lemezeket. Igazi üttörő, Ultra és Miszionárius! 2002-ben megjelent Techno Mission mix cd-je, már akkor is előre mutató volt…

DJ MakkaY / Recreation rec. / myspace.com/djmakkay
Határozott techno stílusa kialakulásában szerepet kapott a legendás Supersonic Technikum. A 2006-os Technofestival egyik főszervezője volt. 2007-ben megalapította a Recreation Records-ot ami egy igazi techno vonalat képviselő hazai zene kiadó.

Dj GriFF / Karma night- Miskolc / griff.hu
Ha miskolci vagy, biztos hallottad már, milyen jó zenéket pakol a srác. A Karma partysorozat, a Miskolci techno kedvelők között igen népszerű, hiszen minden alkalommal híres dj-ket hívnak meg, ezzel színvonalas és maradandó élményt nyújtva a partyzóknak.

SCARFACE – LIVE!
Egy igazi különlegesség! Live act – ami annyit jelent, hogy csak saját zenéit játssza Ableton Live progival, lap topról és a Korg Electribe groove szintetizátorral. Ő is a Supersonic technicumban nőtt fel, dj-ként stílusa elég jellegzetes techno és minimal, néhol szállós, elmerengő kiállásokkal. Érdemes megfülelni!

AirPlane HighJackeR – LIVE!
Hazánk egyik kevésbé ismert producere. ‘Techno-minimal vagy nem is tudom milyen’ – mondta egy interjúban. Meglepő hangzása neki is a Supersonic Technikum és a Techno Mission csapat zenéi hatására született meg. Teljesen egyedi zenéket kreál, melyekre ráadásul táncolni is lehet…

VicToR V. / Recreation rec.
A Recreation Records egyik felfedezettje. Kemény techno vonala megdöngeti alattunk a padlót is… Nem lessz megállás!

Dj OrtYn
Még nem sok fellépés van a zsebében, de érdemes rá odafigyelni, mert nemrég egy dj versenyen is bemutatta tudását – nagyon jó eredménnyel!

Belépő: 800 HUF, hölgyeknek 500 HUF.