Normafa Open Air – Lengyel breakerek, székely technósok, szevasztok!

2015.08.29., szombat @ Csillebérci Szabadidőközpont
1121, Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 21.

Normafa/Ninjabreakz: Törtalakulótér
Adam Faz (Lengyelország; Breaks and Bass Poland), Ludmilla (Ayra Recordings), SKC, Krueger, Reza (Ninjabreakz), Zero Method, Cybershot, Norm X Siet

NVC-Casino Bangkok: Minimálmezsgye
Saboar (Románia; La Gazette), Anima Sound System-dj-szett (Prieger  Zsolt, Németh Gergő), Subotage, Dr. Zoidberg, Ioda, Sinko (NVC), Nils

Y-Production: Goatisztás
Hruscsov, Psyletzky vs QY, Snag, Wape, Sasa (Y-Production)

Vizuál: Night Projection

szóró

Ismét Normafa, ismét egy óriási openair RAVE. Amióta nincsenek illegálpartyk (vagy csak nem tudunk róluk), az egyetlen eseménysorozat, mely megidézi azok hangulatát, az a Normafa Openair. A nyárzáró installációra augusztus 29-én, szombaton kerül sor, ahol a lengyel bass-szcéna legnagyobb neve, Adam Faz és a kolozsvári minimáltechno-varázsló, Saboar alakít majd – feltehetően felejthetetlent. A partyra a Normafa-crew a vezető hazai partyszervező brigádokat szerződtette – a breaket a Ninjabreakzzel közösen rakják meg, a a technót az NVC csinálja, a goa/psy-t pedig az Y-Production.

Miért szerettünk illegálbuliba járni?

Természet, misztikum

Nos, többnyire valahol a természetben voltak, és a zöld lombok közt sokkal királyabb színes fényekre és repetitív ütemekre mozgolódni, vonaglani, vagy csak figyelni. Általában nagy tereket öleltek föl, így a misztikus eltévedés is simán bejátszhatott, aminek a végén még nagyobb öröm volt rátalálni a spanokra.

Hangerő, rendőrpara

Komoly hangzás, dübörgés, akár a minőség rovására is. Hiszen el és le kellett nyomni az aggregátorok ipari zaját. És persze a rendőrpara, mely mindig ott lebegett a fejünk fölött.

Normafa, múltidézés

A Normafa hozza mindezt a fílinget. Az utolsó, május végi Palotai-szülinap is emlékezetes bulit adott, a mester mindkét színpadon nagyot alkotott, ezt a drum’n’bassesek és a technoarcok is egyöntetűen megerősítették. Még az eső sem volt zavaró, hiszen az afteren a saras cipő is lehet sikkes, ha bedobod, hogy a Normafáról jössz.

1

A legfontosabb tények