NGOHT

Az NGOHT csapata újra támad. A helyszín körüli huzavona nem fogja megakadályozni a szokásos hamisítatlan NGOHT hangulat létrehozását.

Az NGOHT csapata már több éve a magyar hardtechno kultúra alapköve. Sok-sok sikeres rendezvény után a csapat több tagja is saját kiadványokkal örvendezteti meg a világ összes hardtechno lemezlovasát. Ki ne ismerné Killswitch, Nilux, és Reset nevét, a nemrégiben csatlakozott OBI pedig csak hab a tortán.

A K2-ben megrendezésre kerülő Theatre Of Mind fantázianevet viselő party unikumnak számít a mai magyar partyéletben.

Igazi csemegének ígérkezik Boris S és Obi back2back szettje, és sokak kedvence Amok és Sandy Warez is a fő produkciók közé fog tartozni, Brazil különítmény is erősíti a nem gyenge Line Up-ott, DJ Lukas egy 3 lemezjátszós szettel örvendeztet meg minket.

Daniel Gloomy is gyöngyszem a maga nemében, és néhány új arc is segít az NGOHT csapatának, hogy egy újabb fergeteges éjszaka részesei lehessünk. Talán legközelebb a fiúk egy monumentálisabb helyszínt fognak a kemény hangzással, és emberek tömegével megtölteni. Ennyi év megfeszített munka után ráférne a srácokra.