Nézd meg a kilenc éves DJ fesztivál szettjét

A 12 éves elképesztő tehetség, Black Summer egy háromszámos demóval hívta fel magára a figyelmet, aminek köszönhetően nemrég tízezer ember előtt játszhatott az ausztrál Groovin’ The Moo fesztiválon. Azóta pedig akadt egy amerikai versenytársa is a kiskorúak kategóriájában, ugyanis egy kilenc éves amerikai fiú már három éve zenél és nem rég lépett fel a floridai Sunset Music Festival nagyszínpadán.

A fiatal fiú ezen kívül otthon is megállás nélkül pörgeti a mixeket, néha pedig apja klubjában is felléphet. Egy interjúban azt is elárulta, hogy azért tetszett meg neki a DJ-zés, mert szerinte ez a zene sokkal jobb annál, amit a rádióban hall, kedvencei pedig Tiesto és Zedd, régebben pedig odavolt Deadmau5 zenéjéért is, persze csak mikor igazán fiatal volt.

Mostanra pedig saját dalokat készít Ableton és egy Launchpad használatával. de eddig egyetlen mixet sem sikerült teljesen befejeznie saját elmondása szerint. Ha elég nagy lesz ahhoz, hogy esténként is gyakorolhasson, akkor igazi világsztár lehet a gyerekből, addig is nézzétek meg John Anthony fesztiválos videóját.

https://www.youtube.com/watch?v=SdWxclLR5Fg

(Inthemix)