Nem kapott engedélyt az Innervisions barcelonai bulija

A Dixon és  Âme által alapított német kiadó, az Innervisions nyárra hatalmas bulit tervezett Barcelonába. Az eseményt június 12-re hirdették meg és elég extrém helyszínt is találtak hozzá, az El Castell De Montjuic, egy középkori vár és katonai börtön formájában. A Lost In a Moment névre keresztelt bulinak már a line-upja is megvolt, a kiadó két alapítója mellett Solar és Culoe De Song népszerűsítette volna a house zenét a gótikus környezetben.

„Az Innervisions csapatának több hónapnyi kemény munkája és tervezése után sajnálattal kell közölnünk, hogy a Barcelona környékén bevezetett új szabályok értelmében a Castel De Montjuic nem lehet a Lost In a Moment helyszíne. Vállaljuk a felelősséget, amiért előre bejelentettük nektek a bulit fellépőkkel együtt, és átérezzük a csalódottságotokat, de abban a pillanatban nem láthattuk előre a szabályváltoztatásokat, hiszen évek óta szervezünk bulikat a környéken.”tájékoztatta rajongóit a kiadó hivatalos közleményében.

Ugyanakkor azt is hozzátették, hogy júniusban ezen kívül még egy rakás másik, hasonló kaliberű bulival várnak mindenkit Európa szerte, amikről Facebook oldalukon tájékozódhattok bővebben.