Mindenki ott akart lenni azon az első éjszakán!

Két évvel ezelőtt a Trafiq mesékkel kezdődött a történet.. mindenki tudni akarta, mindenki látni akarta, mindenki ott akart lenni azon az első éjszakán.. a Trafiqban! Mindez persze mára már történelem, azóta megszámlálhatatlanul sokszor gyúltak ki a fények a Hercegprímás utca 18-ban, és néha még számunkra is hihetetlen, hogy mennyi hazai és persze külföldi híresség fordult meg akár a dj pultban, akár a Trafiq színpadán.

A Trafiq volt az első szórakozóhely a 21. századi Budapesten, amely megidézte és életre keltette azt a felhőtlen és szeplőtlen hangulatot, ami utoljára egy évtizede jellemezte a fővárosi éjszakát. Mindenki hamar megtanulta, hogy ha átlépi a 18-as szám küszöbét, nem számít, hogy mi lesz holnap! Ami a Trafiqban történik, az ott is marad, legyen szó akár véresen komoly pajzánságról, levegőben lebegő világégésről vagy egyéjszakás világmegváltásról.. amikből az évek során kijutott bőven, igaz?! Ha a falak mesélni tudnának..

Az előttünk álló hétvégébe igyekszünk belesűríteni a régi és a megújult Trafiq kvintesszenciáját, hogy méltón ünnepelhessük meg az elmúlt két évet, és indítsunk egy újabbat. Ebben segítségünkre lesz az Absolut Vodka, a Budapest Calling és az 11ground crew, Pély Barna Fan Site és persze a Trafiq rezindensei.

//A Birthday Weekend már csütörtökön, a Budapest Calling és a rendkívül bájos és vagány női DJ, Pretty Pink kettősével startol. Pénteken is a hölgyeké lesz a főszerep, visszahozzuk az előző szezonban már megszokott 11ground-os bulik hangulatát, lesz polariod fotózás, champagne shower, és DJ POLY táncoltat majd hajnalig. Szombat éjjel pedig újra Set&Live a Hercegprímás utcában! Megismételhetetlen jam session, különleges élő zenei élmény Mr. Vasovski és Pély Barna főszereplésével.

//
szeptember 25. // csütörtök // BUDAPEST CALLING // PRETTY PINK // TRAFIQ
szeptember 26. // péntek // 11GROUND x Trafiq
szeptember 27. // szombat // Set&Live – Mr. Vasovski & Pély Barna
//