Miért ne legyél soha DJ csaja? Ezért!

[dropcap size=small]S[/dropcap]zeretnéd megtartani a méltóságod látszatát mások előtt? Egy működő májra van szükséged? Nem szeretnéd nagyon hamar megutálni kedvenc számaidat, amikre amúgy imádsz táncolni? Esetleg szükséged van a természetes alvásciklus betartására? Ha mindezt fontosnak tartod, akkor tényleg soha ne járj egyetlen DJ-vel se.

Annak ellenére, hogy szinte minden lány fejében megfordult már legalább egyszer, hogy milyen jó lenne az imádott lemezlovas barátnőjének lenni, a keverőpult mögött bulizni, nézni, ahogy kedvesünk átszellemülten szórakoztat több száz, esetleg ezer embert, mindez mégis jobb, ha csak fantázia marad. Egy DJ állandó csajának lenni nagyobb szívás, mint azt bárki el tudná képzelni. Mivel nem szeretnénk, hogy az olvasóink közül bárki rosszul érezze magát, ezért összegyűjtöttük nektek a legjobb ellenérveket, és bár azt sem szeretnénk, hogy a DJ-k egyedül maradjanak, a lista egyértelműen önmagáért beszél.

A bulikról alkotott nézőpontod örökre és gyökeresen meg fog változni

es-ist-nicht-cool-die-freundin-vom-dj-zu-sein-sondern-scheie-body-image-1427373750

Míg a legtöbb pár összebújással töltik szabadidejüket, addig neked majdnem minden este egy klubban kell pörögnöd. Ott ácsorogsz, míg a pasid pakolja a cuccokat, vagy épp zenél, és haszontalanabbnak érzed magad, mint valaha. Mindeközben pedig extrém fáradtság tör rád, mert egész nap melóztál, és valószínűleg holnap reggel is menned kell majd. Átöltözni persze egy idő után semmi kedved, így slamposan ácsorogsz majd a pult mögött és ásítozva bámulod a tömeget, arra várva, hogy végre ágyba bújhass. Lehet, hogy ez eltart majd egy darabig és kezdetben élvezed a dolgot, de ne feledd, minden teherré válik, ha kötelező.

Klubokban beszélgetni nem a legkönnyebb

es-ist-nicht-cool-die-freundin-vom-dj-zu-sein-sondern-scheie-body-image-1427450283

Mivel a barátod egy fontos ember és sok pénzt hoz a kluboknak, ahol fellép, ezért minden egyes alkalommal kötelezően beszélgetned kell majd a tulajokkal, menedzserekkel, alkalmazottakkal, akik nem igazán örülnek neked, ráadásul elképesztően arrogánsak is, de te ezt sosem mutathatod ki. Hamar be kell látnod, hogy az egyetlen módja, hogy ezt hosszú távon elviseld, ha leiszod magad, de ha ezt egyedül teszed, akkor rád nyomulnak majd a seggfejek, ha pedig hozol társaságot, akkor úgy fog lejönni, hogy nem is a barátod miatt vagy ott.

Keményen nyomulni fognak a pasidra

wie-es-sich-anfhlt-mit-dem-dj-befreundet-zu-sein-body-image-1427371727

Bár jelenleg a tied, de ez nem fogja eltántorítani a megszállott rajongókat attól, hogy minden cselt bevessenek annak érdekében, hogy elcsábítsák őt. Mikor azt mondja, hogy kapcsolatban van, akkor lekezelően rád néznek, a szemük szikrát szór és természetesen nem állnak le, a pasidnak viszont muszáj kedvesnek lennie a rajongóival, szóval neked is. Ismét megalázottan ácsoroghatsz majd a háttérben, amíg mindenféle jöttment csaj ugrálja körbe a párodat.

Előbb-utóbb be fognak dolgozni

es-ist-nicht-cool-die-freundin-vom-dj-zu-sein-sondern-scheie-body-image-1427449300

Annak ellenére, hogy te gyakorlatilag egy VIP vendég vagy, pár buli után garantáltan lesz valaki, aki be fog téged dolgozni. Először örülsz is neki, hogy végre van mit csinálni, ezért boldogan beállsz jegyet árulni, vagy karszalagot ellenőrizni a bejáratnál. Nem kell sok idő, hogy belásd, igazából csak ingyen dolgoztatnak, miközben bent a pasidat szabadon becserkészhetik, ráadásul el kell viselned a sok részeg fazont is, nem beszélve arról, hogy mindig van, aki lopni akar a kasszából, vagy be akar lógni.

Ha otthon maradsz, akkor sem menekülsz

wie-es-sich-anfhlt-mit-dem-dj-befreundet-zu-sein-body-image-1427371162

Mikor végleg feladtad és soha többet nem akarsz elmenni egy bulira sem, akkor is megtalál téged a bonyodalom. Azok az emberek, akiket a legkevésbé bírsz, folyamatosan felbukkannak majd az otthonodban és megállás nélkül a következő bulikról beszélnek majd. Neked ismét kedvesnek kell lenned, sőt esetleg házigazdaként még vendégül is kell látnod, de ami a legmegalázóbb, kiszolgálnod őket.

Jobb, ha nem nézed a pasid Facebook oldalát

wie-es-sich-anfhlt-mit-dem-dj-befreundet-zu-sein-body-image-1427372724

Akármennyire is próbálod támogatni a barátod munkáját, jobb, ha nem nagyon nézegeted a Facebook oldalát. Ha minden nap azt látod, hogy 10 új csaj lett az ismerőse hatalmas mellekkel és bikinis képekkel, attól nem érzed magad jobban. A partyfotók nem fogják feldobni a napodat, ahogy a remek sztorik sem, amik akkor történtek, mikor te kellemesen aludtál az ágyatokban, egyedül.

Legközelebb, ha egy buliban vagy és meglátod a DJ mellett magányosan ácsorgó, törékeny és teljesen reményvesztett lányt, akkor jusson eszedbe, hogy nem egy unalmas emberről van szó, hanem extrém helyzetbe került. Te is jobban teszed, ha inkább valami normális időbeosztású partnert keresel magadnak és nem teszed tönkre az életed egy összeegyeztethetetlen fantázia miatt.