Megszavazták a marihuána teljes legalizációjátA fű már legális Amerika fővárosában is, de a szmókereknek el kell rejteniük, hogy szívnak. Novemberben az ország fővárosa is csatlakozott ahhoz az egyre növekvő listához, ahol megszavazták a marihuána teljes legalizációját. Részletesen itt írunk a kannabiszról.

Habár még csak pár napja lépett gyakorlatba a legalizáció, Washington D.C. már új szabályozást adott ki a fűszívással kapcsolatban. Habár eredetileg szó sem volt arról, hogy csak otthon lehetne füvezni, a polgármester, Muriel E. Bowser azt nyilatkozta, hogy bezárat minden olyan helyet, amely engedélyezi a droghasználatot az épületén belül.

Többen úgy gondoljuk, többek között a Kannabisz Kampány vezetője, Adam Eidenger is, hogy ezek az új mondvacsinált szabályozások nevetségesek. “Megengedjük, hogy az emberek bort és snapszot igyanak a Kennedy Center-ben, majd beüljenek az autóikba és hazahajtsanak, de azt mondjuk, hogy sehol máshol nem szívhatsz, mint otthon?” nyilatkozta Eidenger a Quartzon.