Meglepetés! Richie Hawtin új szerzői albummal jelentkezik

from-my-mind-to-yoursAz utóbbi időben több megjelenés is kijött a Plus 8-nél, névtelen előadóktól, melyekről később kiderült, hogy Richie Hawtin áll mögöttük. A kiadó a berlini Hard Wax lemezbolt honlapján jelentette be, hogy szerzői albummal jelentkezik Richie különböző alteregói alatt, mint Plastikman, Fuse vagy Robotman.

A kiadót Hawtin és John Acquaviva 25 évvel ezelőtt indította és most úgy gondolták, hogy ideális módja lenne az ünneplésnek egy szerzői album publikálása. A megjelenést követően tervben van az LP-re és a 25 éves évfordulóra egy nagy világkörüli turné lebonyolítása, reméljük Magyarország is az úticélok között fog vele szerepelni.

„Nekem személy szerint az évforduló volt az az inspiráló pillanat, hogy újra a stúdióba zárkózzak, mint a korai időkben. Nagyon boldog voltam, hogy újra azt csinálhatom, amivel minden elkezdődött.”

Utalt ezzel Richie arra, hogy már a korábbi szóbeszédek alapján is lehetett sejteni, hogy valami komollyal készül előrukkolni, hisz bezárkózott stúdiójába és producerkedéssel töltötte mindennapjait.

„Ebben a környezetben, a stúdióban lehetőségem nyílt arra, hogy újra az a személy lehessek, mint karrierem elején és megmutathassam saját értelmezésem a technóról.”

Innen is a cím: From My Mind To Yours…

From My Mind To Yours tracklist:

 1. Richie Hawtin – No Way Back
 2. Childsplay – Stretching
 3. Robotman – Simple Simon
 4. F.U.S.E. – Them
 5. F.U.S.E. – Close
 6. Plastikman – Purrkusiv
 7. Plastikman – Gymnastiks
 8. Circuit Breaker – Systematic
 9. 80xx – Creepr
 10. Plastikman – Akrobatix
 11. Plastikman – Cirkus
 12. 80xx – Creatur
 13. 80xx – Grindr
 14. Plastikamn vs. F.U.S.E. – EXpanded
 15. R.H.X. – Xtension

IDE kattintva bele is lehet hallgatni az albumba.