Max Cooper újra az Akváriumban!

Az idén 11 éves NVC ismét zseniális nevekkel örvendeztette meg a közönséget az elmúlt napokban. A januárban meghirdetett, már most sold out áprilisi Moderat buli előtt március 19-én Max Cooper érkezik, május 21-én pedig Levon Vincent.

Max rengetegszer bizonyított már a hazai közönség előtt, klubfellépések mellett szerepelt már itthon Bónuszon és Hyperspace-en is. Legutóbb tavaly Valentin-napon hozta el nekünk az NVC az Akváriumba az ’Emergence Tour’ keretén belül, azon az estén ünnepelte 10. születésnapját a csapat is. Akkori beszámolónkat itt olvashatjátok.

Kíváncsian várjuk, idén mivel örvendeztet meg minket a fiatalember a tavalyi csodálatos audiovizuális show után. És hogy milyen is a hangulat egy Max Cooper bulin? Azt hiszem, az első itthoni fellépése során készült videó mindent elmond, amikor az egyik bulizó 2:40-nél elkezd fejjel lefelé biciklizni. 😀

A körítésre sem lehet panasz, hazai frontról Tolo és Seres mellett a januárban új EP-vel jelentkező  Norwell csodálatos live produkcióját hallhatjuk ismét. Akinek esetleg ismeretlen lenne Balázs munkássága, itt meghallgathatja az új EP címadó trackjét:

Az eseménynek újra az Akvárium ad otthont, amely méltó helyszín lesz a rendezvénynek.

Mivel a srácok idén nem rukkoltak (még) elő kimondott születésnapi bulival, így csak reméljük, hogy a 11. születésnap alkalmával esetleg 11 hónapon keresztül kapunk idén hasonlóan jó fellépőket.  Februárban már kaptunk egy remek Truss-t, márciusra itt van Cooper, áprilisra Moderat, májusra Levon.

Kíváncsian várjuk a folytatást! 🙂

A jegyértékesítés már elkezdődött, online az RA oldalán keresztül a http://www.residentadvisor.net/event.aspx?814370 címen, március 9-től pedig személyesen a Központban és az Akváriumban is kaphatók lesznek!

Early bird: 2300 HUF
Kedvezményes árú: 2800 HUF
Teljes árú: 3300 HUF

NVC: MAX COOPER

12747264_1748128082077222_646880499615970209_o