Matador és Nakadia a Parlamentben!

JÁTÉK BELÉPŐKÉRT! 10 belépőt sorsolunk ki a május 8-ai Matador/Nakadia bulira! A játékban való részvételhez a következő…

Posted by PRLMNT on Sunday, 26 April 2015

Bár valóban létezik egy Több technót a Parlamentbe nevű szervezet, de ez esetben nem ők jártak sikerrel, hanem a Nyugatival szemközti PRLMNT nevű szórakozóhely hívta hazánkba Matador és Nakadia párosát egy posztszülinapi megőrülésre.

Épp, hogy túl vannak az egy éves fennállást megünneplő szuperbulin, a város éjszakai életének irányítói máris egyre nagyobb dobásokkal szeretnék fenntartani a hely felépített presztízsét. Május nyolcadikán például egyből a már legendás MINUS kiadó fenegyerekét, Matadort látják vendégül, aki nevéhez hűen minden érintésével felhergeli a közönséget, pont, ahogy egy spanyol a bikát a vörös lepedővel.

Az elszabadult bikaként tomboló táncteret azonban nem egyedül fogja a végletekig felhevíteni, segítségére lesz még a thai hercegnő, Nakadia is. A párosuk igazán nagy dobásnak számít, már külön-külön is kihagyhatatlanok, de így még azok számára is kötelező, akik nem vérbeli technósok, de szeretnek ott lenni az élvonalban.

A két sztár mellett a magyar underground szcéna is képviselteti magát, a nagyterem megtöltéséhez hozzájárul Naga & Beta, valamint Yvel & Tristan párosa is. A Lounge részleget Sobek és Moonline veszi kezelésbe, a Bistro-ban pedig Sabee gondoskodik majd a felejthetetlen ritmusokról.

A jegyet érdemes megvenni minél hamarabb, mert várhatóan elkapkodják, most még 2500, később 3000 az ára, de ha esetleg maradna még a buli napjáig egy-két kósza biléta, akkor az már 3500 forintba kerül majd.

[divider]05/08 – PRLMNT pres PLAY WITH ME! w/ MATADOR / NAKADIA[/divider]

11080416_1807105846181376_4026014861273542293_o