LSD hallucinációkat imitáló napszemüveg a tökéletes és legális trippeléshez

Már javában zajlik az Ozora, nemsokára pedig kezdetét veszi a Sziget, majd a B my Lake és a Strand, vagyis a hazai fesztiválok legjava még hátravan. Ha pedig valaki igazán átszellemülve szeretné megélni ezeket a pillanatokat, de nem akar rosszul lenni valamilyen hamisítványtól vagy fél hogy elkapják, annak van egy jó hírünk.

Egy magyar művész, Ágoston Bence kifejlesztett egy olyan különleges, 3D-s nyomtatóval készített napszemüveget, mely a többféle speciális lencsének köszönhetően képes a vizuális hallucinációk megjelenítésére.

Elsősorban a pszichedelikus, esetleg indie zenéhez terveztem, csak több változatban, de a visszajelzések alapján tulajdonképpen elég sok zenéhez illik és jól használható. Viszont most tervben van, hogy a lencséket specifikusabban stílusokhoz, műfajokhoz alakítsam.“- mondta a magyar feltaláló az UrbanPlayernek adott interjújában.

A MOOD nevű speciális hallucinogén szemüveg ráadásul egyben UV szűrős is, így nem csak szórakoztat, de véd is a káros sugarakkal szemben, ha pedig valaki csak simán viselni szeretné, akkor tiszta lencséket is betehet, vagyis egy igai multifunkcionális kütyüről van szó.

A termék egyelőre nem kapható, de a MOOD Facebook oldalán napról napra tájékozódhattok a szemüvegről, így első kézből megtudhatjátok, mikortól lehet egy jó trippelni biztonságosan és legálisan.