Lil Louis halláskárosodást szenvedett a Sankeys klubban

Lil Louis halláskárosodást szenvedett a híres Sankeys klub megnyitó-ceremóniáján.

A Chicago house szcéna egyik megalapítója, Lil Louis karrierje hajszál híján véget ért. Lil Louis füle mellett veszélyes közelségben megszólaltattak egy kürtöt, aminek következtében halláskárosodást szenvedett.

Szól a hivatalos verzió. Leginkább úgy lehetne ezt kifejezni, hogy egy kötöznivaló bolond beletrombitált szerencsétlen művész fülébe jó közelről, mert éppen nem tudta önmagát aznap elfogadni, vagy éppen erős késztetést érzett rá lányos zavarában, hogy mutogassa magát. Muszáj volt. Ez a személy állítólag a klub menedzsere. Ez esetben külön jár a taps.

Lil Louis így mesélt Facebook oldalán a történtekről: „Iszonyatosan fájt, felugrottam és ordítottam. A fájdalmat egy intenzív kongás és csend követte. A terem bal oldala teljesen süket lett, és nem hallottam mást csak azt a végtelen kongást”.

A művész kórházba került, ahol hallásvesztést állapítottak meg nála. A kezelések között erős szteroidokat is alkalmaztak a kezelőorvosok és specialisták. Reméljük, mindez nem lesz hatással Lil Louis karrierjére, és hogy minél hamarabb felépül. Szívből kívánjuk neki.