Lendületben a “gépezet” – Collective Machine tavaszi sikerszériája

Collective Machine-t eddig is a legtehetségesebb és legprofibb magyar producerek között tartottuk számon és karrierje most végérvényesen beindulni látszik. Márió áprilisban négy országban turnézott, valamint három kiadványa is megjelent, ráadásul az egyik épp Nick Curly labeljén.

Az első áprilisi rilíz egy magyar kiadóhoz, a budapesti székhelyű Hifly! Recordshoz köthető. Itt látott napvilágot a producer “Heteras” című szerzeménye egy Sobek remixszel megtámogatva. Az EP igazi minőséget képvisel, ezt le is csekkolhatjátok itt:
https://pro.beatport.com/release/heteras-ep/1740662

heteras

A nagy dobás ezután következett, hiszen Collective Machine és Miguel Lobo lemeze április 11-én végre debütált az 8bit Recordson. A háromszámos EP-n két közös zenéjük hallható: mind a “No More” mind pedig a “Move Your Body” felcsendült az idei Time Warpon Nick Curlynek és Steffen Baumannak köszönhetően

8bit

Az EP kiváló kritikai fogadtatásban részesült, számtalan dj előszeretettel pörgeti és chartolja, így a nagy sikernek köszönhetően már biztos, hogy jön a folytatás. Bővebb infó hamarosan.

Április 15-én elérkezett Márió számára a hónap első külföldi gigje. Egy újvidéki szervezőcsapat az ő fellépésével ünnepelte meg tízéves fennállását a Club Madlenben, ami nem meglepő, hiszen már a kezdetekkor is több alkalommal megfordult náluk. Másnap Basel volt az úticél, ahol a Collective Machine a Nordstern – immáron tizenhat éve dübörgö – hangrendszerén zenélhetett Paco Osuna előtt.

paco NORD01

A magyar producer elmondása szerint valószínűleg Svájc legjobb klubja a baseli és leírhatatlan élmény volt ott pörgetni. A helyet egyébként éppen májusban zárják be, hiszen elköltözik, így az időzítés tökéletesre sikerült  Az utolsó hónap line upja önmagáért beszél…

Április 18-án a magyar producer visszatért egy megjelenéssel saját kiadójához, az AULA Recordshoz. A két verzióban elkészített dalt olyan nevek szupportálják, mint Chus & Ceballos, Damian Lazarus, Gel Abril, Hermanez, Joseph Capriati, Julian Jeweil, Kaiserdisco, Leon, Marco Carola, Nick Warren, Oscar L, Paco Osuna, Riva Starr, vagy éppen Stacey Pullen, hogy csak a legnagyobbakat említsük! Az EP-nek lesz egy két részből álló folytatása is, nevezetesen 1-1 remix EP, amire Pablo Inzunza, George Vala, GRUUV majd a másodikra Spencer K, DJ Dep készít átiratot.

https://pro.beatport.com/release/fouk-ep/1724970

fouk

Egy héttel később Márió ismét útra kelt. Ezúttal Montenegró volt a célállomás és annak a klubnak a promo buliján zenélt, ahol nyaranta gyakorlatilag rezidens szerepet tölt be, hiszen minden évben 2-3 alkalommal látogatja a tengerparti helyet, mivel nagyon szeretik őt.

Most sem volt ez másképp. Másnap irány Albánia: a tiranai Mumija klubban először rendeztek house bulit, Collective Machine-nek mégis sikerült megtáncoltatni a közönséget.

albania

Máriót legközelebb a Badgirls születésnapi partiján hallhatjátok Szegeden a Hungiban.

Kövessétek a facebookon is, hogy elsőként értesüljetek a legfrissebb hírekről!

BADGIRLS EVENT


Facebook | Beatport