Legendary Moments pres.: HOLA! – Sounds of Argentina

Október 22-én startol az új rendezvénysorozat, melynek minden epizódja egy-egy ország, földrész, vagy város hangzásvilágát igyekszik bemutatni World of Sound címmel.

Az ősz tipikusan az az évszak, amibe csak akkor vagyunk hajlandóak beletörődni, ha már nyakig a közepében vagyunk. Pláne egy ilyen nyár után! Persze a nyarat visszahozni képtelenség, úgyhogy a  Legendary Moments visszahozza inkább Kintar-t, argentin zsenit, hiszen hatalmas sikere volt júniusban is. Azt a reggeli napfényes hangulatot ezúttal – október 22-én – a Cinema Hall/Kasino falai közé csempészik be. És ha már így belejöttek, a Sudam Recordings főnökével együtt átcsempészik a határon három másik kedvenc argentinjukat is.
Ezzel az ötlettel egy új koncepció is megszületett: egy olyan rendezvénysorozat, melynek minden epizódja egy-egy ország, földrész, vagy város elektronikuszenei hangzásvilágát igyekszik bemutatni. Ez a „World of Sound.” Argentína szülöttei mindig is szembetűnően sokat hozzátettek a progresszív house világához és ez különösen igaz a műfaj aktuális, modernebb hangzásainak tekintetében, így mindenféleképpen méltó nyitány egy ilyen sorozatot velük kezdeni. Hasonlóképp gondolja az Argentin Köztársaság Nagykövetsége is, mely az esemény fő támogatójaként lesz jelen.

HOLA! – Sounds of Argentina– így hangzik tehát az első állomás neve, ahol az Ibizán rezidenskedő Kintar mellett ott lesz a Frisky Radio Dreamers című műsorát vezető, Magyarországon is közönségkedvenc Fernando Ferreyra is. Bizonyára sokak szívét megdobogtatja a hír, hogy ugyanitt láthatja majd a pultban a Cattaneo-féle Sudbeat lemezkiadó fenegyerekét, Marcelo Vasami-t, valamint – hogy teljes legyen az argentin lineup – Sebastian Busto-t is, egyenesen Buenos Airesből.
A szervezők a megfelelő körítésről is gondoskodnak egy igazán exkluzív before- és afterparty formájában a Backstage Secrets-ben, ahogyan azt már szeptemberben a Global Underground Budapest buli kapcsán is láthattuk tőlük.
Íme, egy kedvcsináló videó a rendezvényhez:

HOLA! – Sounds Of Argentina

Új koncepció született: egy olyan rendezvénysorozat, melynek minden epizódja egy-egy ország, földrész, vagy város elektronikuszenei hangzásvilágát igyekszik bemutatni. Argentína szülöttei mindig is szembetűnően sokat hozzátettek a progresszív house világához és ez különösen igaz a műfaj aktuális, modernebb hangzásainak tekintetében, így mindenféleképpen méltó nyitány egy ilyen sorozatot velük kezdeni. Esemény: HOLA! w/ Fernando Ferreyra Kintar Marcelo Vasami Seba BustoJegyek: legendarymoments.huNyomtatott jegyinformáció: +36205162089

Közzétette: Legendary Moments – 2017. október 6.

Egyéb részletek és jegyvásárlás a Legendary Moments oldalán, valamint a buli Facebook-eseményoldalán 
Nyereményjáték 5 db páros VIP és 10 db páros NORMAL belépőért: ITT!