Las Vegas egyik legdrágább klubja luxushajóra költözik

Las Vegas egyik legújabb és legdrágább klubja, a tavaly megnyílt Drei az  hely, ahol könnyen lehet szórni a milliókat. A szervezők azonban nem állnak le egy pillanatra sem, hiába hagyják ott a gazdagok az aprópénzüket folyamatosan, most például a tengerparti témájú bulijukat dobják fel és beszállnak egy igazi luxushajós utazásba.

A Groove Cruise fesztiválhajó minden évben kifut, hogy egy teljesen exkluzív és őrült óceánon ringatózó buliban részesítse a vendégeket, ehhez csatlakozik idén a Drei is októberben egy három napos utazás keretében Los Angelesből Mexikóba és vissza. A Drei bulijai mellett a hajó tulajdonosai ígérnek még negyven DJ-t és rengeteg őrült szórakozást, többek között egy lakatlan szigeten való bulizást is.

A fellépőket egyelőre nem jelentették be, de a Drei részéről várhatóan ott lesznek a klub rezidensei, név szerint Adventure Club, MAKJ és Borgeous is, de komoly sztárokra és világszínvonalú fellépőkre lehet számítani.

A megmaradt kabinok árfekvése körülbelül 1000 dollárnál kezdődik, ami nagyjából 200.000 forintnak felel meg, de ha szerencsés vagy akár nyerhetsz is egy kétszemélyes jegyet az alábbi nyereményjátékon.

(InTheMix)