KICKOFF SPECIAL EDITION

A KickOff már harmadik alkalommal teremt platformot a fiataloknak, érdeklődőknek, hogy találkozzanak egymással, és a szakma nagyjaival. Mindegy, hogy zenét írsz, designt rajzolsz, kattintgatsz vagy szervezkedsz, rendező, író, esetleg tervező vagy, ez az este neked szól. Nincs drága belépő (semmilyen nincs), sem uniformis, csakis laza hangulat, hangos zene, és ismerkedés.

Nem véletlen a helyszínválasztás sem. Hiszen a KickOff stílusához, hangulatához pont illik a megnyitás előtt álló Room8, a belváros legújabb helye. Nem egy random diszkóról, vagy a századik romkocsmáról van szó, hanem fiatal lelkes kreatív emberek megvalósult álmáról, a holnap legtáncosabb klubjáról. A hely legfőbb célja a közösségépítés. Nem divatot akarnak diktálni, csak azt, hogy aki eljön ide, az jól érezze magát egy profi klubban.

finalfinal_1031

Úgy tűnik mindez sikerül is nekik. Azonban ezt csak a vendégek dönthetik majd el. Így tehát rajtatok a sor, gyertek el november 12-én, még a hivatalos megnyitó előtt tesztelni a helyet, és legyetek részesei a 3. KickOff bulinak, ami ezúttal is izgalmas, érdekes és nagyon naprakész témákkal foglalkozik ismert és szakmájukban, területükön elismert meghívottakkal:

19.00 – kerekasztal beszélgetés – Moderátor: Buda Márton (Petőfi Rádió)
Dévényi Dalma, divattervező
/ Je Suis Belle
Alberti Rita, kreatív vezető / Republic Group
Horváth Viktor, rendező / Umbrella
Vitáris Iván, énekes / Ivan & The Parazol
TÉMA
: Merre tovább? Nézzük meg mit ígér a jövő a kreatív alkotóknak!

19.30
DIALÓGUS: Veiszer Alinda
beszélget Fabricius Gáborral
TÉMA:
Mindenről, ami reklámszakma, siker, váltás, film, zene, kultúra, gazdaság, Budapest, Magyarország.

KÉSŐBB
– ZENE – Designer Drums, Add2Basket

-Brandfestival x Cultivo presents: Kick Off @ Room8 – Preopening Creative Bash (free, registration only)-

Az esemény helyszíne: Room8 – Király u. 8. / Paulay Ede u. 3.

Időpont: november 12. szerda, 19.00-től