Kaskade és Bassnectar is csatlakozik a TomorrowWorldhöz

A világ egyik legjobb elektronikus zenei eseményeként számon tartott belga Tomorrowland amerikai testvére, a TomorrowWorld is közeledik gőzerővel, így a végleges line-up is kezd kikristályosodni. Az Atlanta közelében szervezett rendezvény pedig kezd egyre ígéretesebb lenni a headlinerek szempontjából, hiszen Bassnectar, Benny Benassi, Bingo Players, Borgore, Bro Safari, The Chainsmokers, DVBSS, Guy Gerber, Kaskade, Laidback Luke, Maya Jane Coles, valamint Seven Lions plus Porter Robinson és Rudimental is csatlakozott az eseményhez.

Az első bejelentésre még tavasszal került sor, amikor azt a rizikós húzást vállalták be a szervezők, hogy naponta egy-egy fellépőt lepleznek le, ezzel kicsit túlhypeolva az egészet. Azonban már ezek a nevek sem voltak kicsik,  Adam Beyer, Adventure Club, Afrojack, Armin van Buuren, Big Gigantic, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Excision, Ferry Corsten, Flux Pavilion, Get Real, Hardwell, Jamie Jones, Martin Garrix, Paul van Dyk, Showtek, Steve Angello és Tiësto került fel az első plakátokra.

Érdemes megjegyeznünk, hogy eddig Cole az egyetlen női fellépő a 34 bejelentett név között, azonban elvileg összesen 300 DJ lesz, szóval még bármi történhet. A fesztiválra szeptember 25 és 27 között kerül sor és itt lehet rá bérletet venni.

(Thump)