Jó tett helyébe jót várj!

Jó tett helyébe jót várj!

Egy különlegesnek ígérkező, jótékony célú programra szeretnénk mindenki figyelmét felhívni, mely talán foltot varrhat a  pesti éjszakai élet szereplőinek testére és lelkére, íme:

A buli célja a gyűjtés. A pesti underground klubközösség segítségét kérjük, hogy erősíthessük és segíthessük a közösséget & tagjait: szeretnénk létrehozni a helyet, ahol mindez működhet. Az este nagybecsű közreműködői ingyenesen járulnak hozzá a kezdeményezéshez: Tom Select / Li & Baco / Polarize / Crimson & Chrom / zoltan solomon Live / Zvezda Beta / Isu & Dork / Vatsanah / Peter Bernath & DJ Naga / Fénybios is

A korai kezdés célja, hogy a buli ne rántsa ki a szönyeget másnapi Dolgos Hétköznap alól, mégis alkalmatok legyen megjelenve segíteni: 7-9-ig teázós-duruzsoló hangerő várható, utána: Táncos Mulatság. Mint tudjátok, a Self Groove a klubkultúra résztvevőinek közösségi és önismereti élményét szeretné gazdagítani – magunk / magunknak alapon, műhelyszerűen összefogva az eletronikus zenét sajátjának érző, segítő hivatásúakat s mindazokat, akiket foglalkoztat saját és mások belső, mentális egyensúlya, jólléte. A tavaly ősszel indított csoport és az azóta örömmel vett egyéni megkeresések hatására egy szervezettebb működés irányába gondolkozunk: a Corvintető felajánlott nekünk egy előzőleg raktárnak használt (apróka) szobát, ahol megvethetnénk a lábunkat, ám a hely felújítása (festés, butorok, ajtó, fűtés, stb.) a mi feladatunk. Ennek finanszírozására és mindannyiunk közösségi érzésének masszírozására szervezzük Február 19-én, csütörtökön a Jótékony Estet a Müsziben: a törekvést értő, jeles pesti underground klubestek, dj kollégák fellépésükkel mind hozzájárulnak a szoba és a SG kezdeményezés beindításágoz, csakúgy mint grafikus, belső építész, kivitelező, tulajdonos, aszisztens – kérünk Benneteket is, hogy lehetőségeitekhez mérten segítsetek a hír terjesztésében!

A SG szobában több tevékenységi profil valósulna meg a szakmaiság és a klubélmény kölcsönösségén alapulva. Íme vázlatos elképzeléseink: nappal egyéni (ill. párokat) segítő beszélgetések, terápiák, (kis) csoport-ülések, tréningek, szupervízió és programszervezés (nyilvános csoportok, előadások, a klubkultúra szellemi és kulturális kontextusát kirajzoló események), éjjel pedig a Kék Pontosokkal együttműködve ártalomcsökkentő szemléletű ügyelet lenne a szőlőcukor jegyében.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1555250911425798/

Self Groove-ról többet pedig erre: https://www.facebook.com/pages/Self-Groove/1438178019796925