Jamie Jones leszarja az underground-mainstream viszályt

Jamie Jones sosem viselkedett ellenségesen a mainstream előadókkal, sőt, szerinte semmi értelme ennek a viszálynak, inkább legyen béke a DJ-k között.

A techno szcéna legtöbb tagja heves vitákba bocsátkozik, ha szóba kerül az EDM és más populárisabb arcok, vagy az underground világ. Seth Troxler rendszeresen viccet űz Skrillex, Steve Aoki, vagy Diplo tehetségéből, zenéjéből. Jones szerint ez nem helyes, hiszen mindannyian ugyanazt a hatást keltik a közönségben, egyikük sem jobb, vagy rosszabb, csak más. (Az undeground vs mainstream vitával kapcsolatos előző cikkeinket ITT és ITT olvashatjátok)

A témáról Miamiban nyílt meg a Winter Music Conference keretében:

„Ez az egész underground a mainstream elleni vita, vagy ami épp folyik, teljesen kiöli azt az érzést, amit szeretek az underground zenében. Szerintem diszkriminatív elítélni olyan eseményeket, ahol az emberek két órán át buliznak, jól érzik magukat valakinek a zenéjére, még akkor is, ha az közben tortákat dobál. Ilyenkor elfelejtkeznek a szüleik válásáról, a háziról, a munkahelyi gondokról, és ez a fontos. Csak a pillanatnak élnek.”fejtette ki véleményét Jamie Jones.

Ha kíváncsi vagy a teljes interjúra, akkor nézd meg az eseményen készült videót:

https://www.youtube.com/watch?v=2aZrn5NkGh4