Ismét banánnak álcázott kokain került egy brit üzlet polcaira

Valaki mostanában nagyon ügyetlen a kokaincsempész szakszervezetben, ugyanis ez már a harmadik alkalom, hogy az utcákra szánt rengeteg kokain egy szupermarket polcain köt ki, méghozzá banánokba rejtve. Először igazán meglepő volt, másodjára pedig már az okozott fejvakarást, hogyan ismétlődhetett meg ez a baná(n)lis ballépés, de harmadjára már csak magunk elé merengünk, és azon töprengünk, vajon ki lehet ennyire béna maffiózó?

Tavaly körülbelül 140 kiló kötött ilyen módon, akkor Berlinben, majd idén májusban újabb 386 kilónyi került a német főváros üzleteibe. Igazából csak arra vagyok kíváncsi, vajon hányan vásároltak a bolti árnál egy cseppet értékesebb, fehér porral teletömött banánból és mi volt a reakciójuk otthon, amikor hámozni kezdték?

Na mit gondoltok, ezúttal hol bukkant fel a kokain? Nem, nem Berlinben, a meglepő csavar a sztoriban, hogy ezúttal egy angol Tesco vásárlói voltak olyan szerencsések, hogy magát banánnak kiadó kokainnal találkozhattak, amely egy korábban ismeretlen, de nagyon kifinomult élőlény és az utóbbi időben egyre gyakrabban mutatja meg magát az embereknek.

A legmegalázóbb az egészben, hogy még ennyi alkalom után is lazán bevethető a módszer, a rendőrök pedig továbbra is gyanútlanul sétálnak el a banánkülsejű kábítószerek mellett. Ezúttal igaz, hogy mindössze öt kiló érkezett, bár ki tudja, lehet hogy a többit már sikerült korábban kicsempészni az üzletből.

Egy biztos, manapság a banán tűnik a legjobb befektetésnek, de persze ez olyan, mint a Kinder tojás, ki tudja mi van benne, lehet hogy csak ugyanaz az unalmas banán, de akár több milliót érő kokain is lapulhat a szerencsések kosarában!