Ingyenes bulival lepte meg rajongóit a Major Lazer

Akármekkora sztár is lett közben Diplo, jó látni, hogy nem felejtette el, hogy mindezt a hűséges rajongóinak köszönheti, hiszen a Major Lazer nevű formációjával egy titkos meglepetésbulit szervezett nekik. Hasonló kezdeményezést láthattunk már tőle tavaly amikor a Skrillex közreműködésével készített Jack Ü albumának promójaként egy 24 órás maratoni bulit csaptak Los Angelesben, de a vége felé a rendőrségnek kellett leállítania az egészet.

Ezúttal óvatosabbak voltak és előre kértek engedélyt a környékbeliektől, hogy egy egészen különleges helyen ünnepelhessenek, a buli ugyanis egy görkori pályán lett megtartva. A bejutáshoz pedig nem kellett semmi mást tenni, mint megvenni új albumukat, a Peace Is The Mission című nagylemezt az Amoeba Music lemezboltban, Hollywoodban és máris járt mellé az ingyenes meghívó is.

A helyszín a nyolcvanas években nagyon menőnek számított volna, manapság viszont inkább csak old school, Diplo és barátai keze alatt viszont állati szórakozóhellyé változott a képek és videók alapján, amiket a Major Lazer  és Mike Garcia Instagramján, valamint a Peace Is The Mission album saját Twitterén nézhettek meg.

(Magneticmag)