Ilyen rossz ötlet még sosem volt a klubéletben

Dél-Afrika klubéletét nem kell sajnálni, hiszen a kontinens egyik legfejlettebb országában a holland történelmi múlt miatt elég erősen jelen van a rave és egyéb elektronikus zenei szubkultúrák hatása. Az Avastar nevű klub azonban olyan mélypontot mutatott meg, ami nem csak az ország, de az egész globális klubkultúra számára negatív példaként szolgál.

A borzalmas helyre a napokban kikerült videók hívták fel a figyelmet. A klub az Avatar című nagysikerű mozifilm tematikáját célozta meg és koppintotta le. A hely még 2012-ben nyílt meg Roviona városában és a tulajdonosok úgy döntöttek, nem bízzák a véletlenre a sikert, hanem inkább a film körüli felhajtást lovagolják meg a biztos pénzért. Mindez azonban a lehető legrosszabbul sült el.

Itt azonban még közel sincs vége a stílustalan borzalomnak.

Sajnos mostanra bezáratták a helyet, úgyhogy még ha arra járna valaki, akkor sem élheti át a világ legdrágább majálisának hangulatát. Velünk ellentétben viszont egy igazi ikon eljutott oda, a neve pedig mindent elmond a klub színvonaláról és az ottani bulikról: David Hasselhoff a házban! Ennél már tényleg nincs lejjebb. Avastar 1.2 _zps1obr5hki(Pulse)