Így lehet elverni 70 millió dollárt kilenc év alatt

A gazdagság nem feltétlenül jár együtt racionális pénzügyi érzékkel, erre bizonyíték például az a producer, akinek kilenc év alatt sikerült felélni 70 millió dollárt. Scott Storch a kétezres évek elején olyan világsztárokkal robbant be a zeneiparba, mint Christina Aguilera, Justin Timberlake, vagy Beyoncé, nekik köszönhette hatalmas vagyonát.

Azóta szinte mindenét elveszítette, saját bevallása szerint jelenleg 3600 dollár az összvagyona, ami mindössze egy millió forintnak felel meg. Ebből ráadásul 3000 dollárt ér a karórája, további 500-at a ruhái, készpénzben pedig összesen 100 dollárja van, hivatalosan csődöt is kellett jelentenie.

A jelentős pénzveszteség egyik fő oka a producer kokainfüggősége volt, emiatt mindössze fél év alatt csak drogokra 30 milliót költött, ehhez tett hozzá a 12 luxuskocsiból álló gyűjteménye, a 12 milliós magánjachtja, és a 10 milliós otthona is.

Az egész lakás úgy nézett ki, mint egy crack díler otthona, tele szeméttel, és különböző drogozáshoz való kellékkel.” – mesélte Storch menedzsere egy korábbi interjúban.

2009-ben végül rehabra került, azóta pedig teljesen józan, viszont kevesebb, mint egy évtized alatt felélte minden pénzét. Nagyzolásának fénykoráról az egyik legjobb lenyomat az MTV Cribs egyik adása, amely különlegesen drága otthonokat mutat be.

(Pulse)