Így főzött Seth Troxler és Kölsch a hajléktalanoknak

Lehet, hogy a legtöbben őszinte, szókimondó stílusáról és páratlan zenei tehetségéről ismerik Seth Troxlert, azonban ahogyan arról előző cikkünkben is írtunk, a konyhában is tehetséges.

Az idei ADE-n a detroiti művész és a háromszoros ADE DJ Cook Off nyertes megmutatta jótékony oldalát is. Kihasználva konyhai tehetségét, Seth idén októberben ételt készített az amszterdami hajléktalanok számára, társa pedig a legújabb Cook Off nyertes, Kölsch volt.

„Ami leginkább a jótékonykodásra sarkallt az az, hogy én is szegény gyerekként nőttem fel” – mondja Seth. „Amikor tudod, hogy a szegénység nem a hiányzó erőfeszítésből fakad, hanem az eszközök hiányából, akkor sokkal jobban átérzed mások helyzetét a világon.”

Az alább látható videóban Troxler és Kölsch beszélnek a hajléktalanokhoz kapcsolódó stigmáról is, és láthatjuk azt is, milyen ügyesen forogtak a konyhában.

„Sokan azt hiszik, hogy valaki azért lesz hajléktalan, mert drogfüggők” – mondja Seth. „Az élet azonban néha olyan irányba sodor, ahova senki nem szeretne eljutni.”

Kölsch: „A hajléktalanság nem egy egészségi állapot. Ők csak szimplán emberek, akik szerencsétlen helyzetben vannak, és nekünk ezt figyelembe kellene vennünk.”