Igor Do’urden aka Reecoba

Igor Do’urden. Ki ne tudná ki ő? A Hyperspace-k egyik atyja sokunk kedvence volt jó pár évvel ezelőtt. A mai kor szellemének megfelelően már nem hallhatunk tőle igazi veretős, pattogós ‘patexbeli’ mixeket. Emlékezhetünk ki volt az a lemezlovas aki a fantasztikus hangulatú hyperek záróakkordjaként még az utolsó csepp erőnket is kiszívta belőlünk. A múlt azonban véget ért és immár más vizeken evickél Igor.

Csoda vagy nem a tapasztalat győzedelmeskedik, és a befektetett munka sem elhanyagolható. Ennek is köszönhetően a Lebensfreude RECORDS egy 3 trackes EP formájában jelentette meg REECOBA alkotásait. A siker nem maradhatott el. Mi nem képviseljük azt a nézetet, hogy a bakelit eladás nehézkes lenne, maximum nehézkesebb, mint régen. Hazánk fiának sikerült, eladások mindent jól mutatnak, nem kellett hozzá más, mint egy tökéletesen összeszedett, kiforrott EP.

Néhány név aki még fémjelzi az emlitett kiadó repertoárját:
AllanFort, Aspro & Reynold, beoleTM, Citizens Int. feat. Girlzklub, D_bug, Fanfarrosa, Gunne, HD Substance, Jakob Seidensticker & LexGold, Karri O., Lars Wickinger, Laudert & Froehlich, Laudert., Liebe ist cool, Mariano DC & Monkey B, Mathias Schaffhaeuser, Pocket Rocket, Ruede Hagelstein, Sven Wegner, Sweetn.Candy, Tigerskin, Various Artists, Vincent Vega.

Szívből szeretnénk gratulálni, és sok hasonló sikert kívánunk még a Deadcode üdvöskéjének.

myspace.com/igordourden, myspace.com/lebensfreuderecords