Igazi ínyencség a belváros szívében – VINYL & WOOD STORE

Egyedi és rendkívül szimpatikus kezdeményezés nyitott a belváros szívében, a 7. kerületi Wesselényi utca 35. szám alatt, ahol végre igazán egyedi termékekkel, sajátos választékkal találkozhatnak az üzletbe betérők.

A Vinyl & Wood alig egy évvel ezelőtt indult 2 fiatal jóvoltából, eleinte csak webshopon
keresztül lehetett beszerezni termékeiket. Fő termékcsoportjuk a bakelitből készült faliórák, amelyek amellett, hogy igazán stílusosak, becses értéket képviselnek, az újrahasznosítás gondolatát ültették át a lakásdesignba. Mindenki talál ízlésének megfelelőt, az elektronikus zenei előadók nevével és designjával elkészített bakelitok mellett (pl. Hawtin, Dubfire…) találhattok állatok képét viselőke06t, emblematikus emberekkel díszítetteket (pl. Che Guevara) és megannyi másféle életszituációnak megfelelőt. A Vinyl and Wood az olasz gyártócég, a Disc’o’clock kizárólagos hazai forgalmazójaként működik, szoros együttműködésben készülnek az újabbnál újabb kollekciók, sőt, egyedi órákat is lehetőség van készíttetni. Az órák egyedisége, hogy igazi bakelit lemezekből készülnek, a rajtuk található címke is az eredeti kiadásból maradnak rajtuk.

03

Ezen túl egyéb izgalmas termékekkel is találkozhattok, a nevükből is sejthetően egyéb, főleg fából készült termékek is beszerezhetőek. Fából készült csokornyakkendők, igazi ’handmade’, fából készült pénztárcák, fa fullcapek és a egy magyar designer töltényhüvelyből és ásványokból készült csodaszép NAIICA nyakláncai is a termékpalettát bővítik.

07 05
Maga az üzlet kialakítása is jó ízlésre utal, a termékek azon túl pedig, hogy előremutatóak a design termékek között igazi értéket képviselnek, nem tömegtermékek. Igazán érdemes az üzletbe betérni, de ha csak a termékeik közül szeretnétek előzetesen nézelődni IDE kattintva megtehetitek. Kíváncsian várjuk milyen további termékekkel bővül már így sem unalmas kínálatuk, az eddigiek alapján biztos remek újdonságok kerülnek hamarosan a bolt polcaira.

VINYL & WOOD STORE

1077 Budapest, Wesselényi utca 35.
Telefon: +36 70 631 27 80
Nyitva tartás: H-P: 14:00-20:00, Sz-V: 12:00-18:00

01