Idén újra Track Terrace!

[dropcap size=small]A[/dropcap] Lágymányosi híd budai hídfőjénél fekvő üres terület sorsa eléggé viszontagságos volt, ide telepítették ki először a Zöld Pardont, majd egy év után a Barba Negra csapata vette át az üzemeltetést a Neumann János utca kettőn elhelyezkedő telken. A rockzenében utazó klub szervezői sikeresen indították el a nagyszínpadot, míg a Terrace részt a Cinema Hall-t már sikeresen felfuttató The Debut csapatára bízták, akik híven hírnevükhöz, hatalmas elánnal fogtak munkába, így már az első év maradéktalanul pozitív élmény lett mindenki számára, aki megfordult itt, a Duna partján.

Annak ellenére, hogy a belváros is tele van klubokkal, mégis jobban megéri egy kicsit kintebb jönni a koszos pesti levegő és hangszennyezés világából, hogy a Duna által megtisztított szabadtéren, a legmenőbb hangtechnikával élvezhessük az estét. A másik nagy előnye, hogy nem kell átverekedni a tömegen, akárhányszor az ember rá akar gyújtani és az italárak sincsenek az egekben annak ellenére, hogy nem kell sokat inni, ha csillagokat akarsz látni, itt elég feltekinteni.

IMG_3392

Már az első évadban bebizonyította a bulizóknak, hogy a gyönyörű panoráma és a jó levegő mellett a város egyik legerősebb line-upjával és legszínvonalasabb bulisorozataival valóban egyedülálló a főváros éjszakai életében. Nem lesz ez másképp idén sem. Felsorolni is nehéz lenne azon szervező csapatok hosszú sorát, akik idén is a legjobban választottak rendezvényhelyszínt illetően. A Track idei szezonját erősíti természetesen ismét a The Debut csapata, de itt lesznek még Truesounds-ék, a Stafly, itt ünnepel a Badgirls csapata ide szervez az I Love Deep produkció és a PrimeFm crew is, ahogyan természetesen idén is a Track-ben folytathatják a nappali bulikban, nevezetesen a Cinematínékon felpezsdült klubberek a bulizást egy after parti keretén belül. A sor sosem érne véget, így íme, néhány jeles esemény, és fellépő az impozáns választékból: Mendo, Lee Burridge, Adriatique, Marco Faraone, Audiofly, Wolf + Lamb, vagy éppen PillowTalk.

Nyitány: Néhány szót mindenképpen megérdemel milyen muzsika alatt is fog megszólalni elsőként az a bizonyos hangcucc. Marco Faraone dinamikus, temperamentumos tempója a legnagyobbak mellé repítették, Hector a Loco Dice, Seth Troxler vagy éppen Ben Klock nevével fémjelzett bulik kiemelt vendége, mindemellett pedig a The Debut zenei világának is egyik legjobb jelenlegi külhoni képviselője. Djebali maradt volna a végére, de képtelenség lenne a Ricardo Villalobos vagy Luciano inspirációja mellett felcseperedő franciát háttérben tartani. A magyar A Debut-os srácok természetesen most is a friss terasz padlóját felsikáló „házrengeteget” szolgáltatnak majd talpalávaló gyanánt.

trackterrace

A Kopaszi-gát közelében egyébként nagyszerűen lehet alapozni, majd a volt Cinema Hall stábja által szervezett és az ő Martin Audio technikájukkal megspékelt csillagfényes éjszakákat a Duna hűs fuvallatai kíséretében lehet áttáncolni a legforróbb ütemekre. Ráadásul idén megújulva, még jobb formában várja majd a látogatókat az egyes villamossal is könnyen megközelíthető szórakozóhely május kilenctől minden hétvégén.

Minden információt magatokba szippanthattok a szabadtéri rendezvényhelyszínről hivatalos Facebook oldalukon. https://www.facebook.com/TrackTerrace

[divider]05/09 Track Terrace Opening Fiesta with Marco Faraone, Hector, Djebali[/divider]

11210407_1095302013818302_673787771741078525_n