Idén is lehet jelentkezni ibizai lemezlovasnak!

A világ legnagyobb DJ tehetségkutatója keresi a jövő sztárjait

Elindult a jelentkezés a burn Residency idei DJ tehetségkutató versenyére, amelyben fiatal, feltörekvő lemezlovasok kapják meg az esélyt, hogy ibizai klubok sztárjai legyenek. A burn energiaital által létrehozott programot már negyedik alkalommal rendezik meg, amelynek fődíja egy 100 000 euró értékű szerződés.

burn residency 2015 start

A nemzetközi tehetségkutató világhírű DJ-k, promóterek, neves producerek, hangtechnikusok és klubtulajdonosok bevonásával zajlik. A korábbi években olyan világsztárok oktatták a versenyzőket, mint például Carl Cox, Pete Tong, Avicii vagy éppen Fatboy Slim. A verseny döntője Ibizán lesz, ahova a világ számos országából érkeznek majd a jelöltek. A program része egy tíz napos ibizai mentortábor is, ami olyan értékes szakmai hátteret, tapasztalatot és kapcsolatokat jelent, amelyet kezdő DJ-ként a résztvevők máshol valószínűleg nem szerezhetnek meg.

burnResidency_Ibiza_team_2014

Az idei év újdonsága, hogy az egyes országok versenyzőinek kiválasztásában nemcsak az adott ország zenei szakemberei, hanem egy központi szakmai zsűri is részt vesz. Az ibizai tábor végén a legjobb három versenyző egy-egy rezidensi pozíciót nyer a legendás party sziget kiemelkedő klubjaiban. Ezen felül a táborban mutatott teljesítmények alapján a mentorok egyiküknek megítélik a „Superstar DJ” titulust is, amely egy 100 000 euró értékű menedzsement  szerződéssel jár együtt.

burnResidency_Ibiza_CafeMambo_2014

A jelentkezéshez egy 15-20 perces mixet kell feltölteniük a pályázóknak március 15-ig, a burn energiaital facebook oldalára. Második lépésként pedig népszerűsíteniük is kell pályázataikat, ugyanis a közönség által leadott szavazatok alapján kerülhetnek be a rangsor felső húsz százalékába (például 100 feltöltött mix közül az első 20-ba), ahonnan a központi zsűri országonként öt elődöntőst választ ki. A döntőbe egy úgynevezett virtuális mix-off eseményen keresztül vezet az út, ahol a zsűri az öt legjobb versenyzőből választja ki azt, aki Ibizára utazhat a mentor táborba és képviselheti országát a verseny további szakaszaiban.

További információk, jelentkezés, szavazás és a pontos részvételi feltételek elérhetőek a www.facebook.com/BurnEnergy oldalon.

burnResidency_masterclass_2014

A burn márka

A burn energiaital a világ 80 országában kapható, Magyarországon 2007-ben debütált. A fekete dobozon izzó lángnyelvek nemcsak egyértelműen megkülönböztetik a Coca-Cola vállalat energiaitalát, hanem sugállják a márka filozófiáját is. A burn azt a tüzet szimbolizálja, amely inspirálja és kreativitásra serkenti fogyasztóit. Hazánkban jelenleg ötféle ízben kapható. A burn Original mellett a burn Zero, a burn Blue Refresh, a 21% gyümölcs tartalmú burn Juiced és a burn Berry ízek érhetőek el a polcokon. A burn csapat tagja többek között Michelisz Norbert autóversenyző és a Hősök hip-hop formáció is.