Ibiza 10 legkeresettebb zenéje

Az idei ibizai nyári szezon már javában zajlik, és a „buliszigetre” vágyók pedig sajnos csak tippelhetnek, vajon éppen milyen zenére rázzák a szerencsésebbek. Hogy egy kicsit közelebb hozzuk Ibizát, megmutatjuk, a Shazam listája szerint melyek voltak azok a zenék, amiket a bulizók a legtöbbször kerestek meg a Shazam-mal.

#10 Patrick Topping – Forget

Az egyik legkiemelkedőbb áprilisi megjelenésnek mondható a Hot Creations kiadón. Ez egy olyan track, ami valószínűleg egész nyáron sláger lesz a spanyol szigeten.

#9 GusGus – Crossfade (Maceo Plex Remix)

Egy újabb kiváló szerzemény a house zenében joggal elismert művészről, aki példátlan megjelenéseivel mindig is a csúcson tartja magát. Ibiza szereti, mi is szeretjük.

#8 Vario Volinski – Falling In Love

Mint ahogy azt a zene címe is mutatja, az ibizai bulizók (velünk együtt) szerelembe estek Vario Volinski kitűnő alkotásával.

#7 Josh Butler – Got A Feeling (Bontan Remix, Pleasurekraft Edit)

Azért, mert egy zene több mint egy éve jelent meg, nem feltétlen kell azt jelentenie, hogy nem maradt ugyanolyan jó, mint egykor volt. Itt a bizonyíték:

#6 Emeli Sandé – Read All About It (Stefan Biniak Bootleg)

Stefan Biniak a gyönyörű zongora hangok meghagyásával egy teljesen más, downtempo darabbá alakította át Emeli Sandé eredetijét. Ügyes.

#5 Agoria – Scala

A ’Scala’ tipikuson olyan zene, ami magában hordozza a zenei tökéletességet, különösen akkor, ha egy szett közben időzítése stratégiailag pont megfelelő. Ha véletlen egy este végére nem érnéd el a csúcspontot, ez a zene garantáltan emel minimum egyet az energiaszinteden ahhoz, hogy elérd azt.

#4 Tapesh & Dayne S – How I Do

Tapesh és Dayne S már bebizonyították, hogy ők ketten együtt tökéletes páros, persze ez a ’How I Do’ esetében sincs másképp. A srácok mindent beleraktak a zenébe, ami egy ibizai slágerhez kell.

#3 Wankelmut & Emma Louise – My Head Is A Jungle (MK Remix)

A Wankelmut & Emma Louise szerzeményének MK verziója egy újabb testamentuma annak, hogy az old-school zongorahangok még mindig elbűvölőek tudnak lenni. Így is van.

#2 Oliver $ & Jimi Jules – Pushing On

Ha valaki meghallja a ’Pushing On’-t, nem fog csodálkozni azon, miért is annyira keresett zene ez Ibizán. Aranyat érő track ez, hallgassátok meg:

#1 Ten Walls – Walking with Elephants

Nem meglepő, igaz? Bármi, amit a Ten Walls a Gotham EP után kiadott, rövid időn belül szó szerint a toplisták élére jutott, és ott is tudott maradni hetekig, sőt hónapokig. Ugyanez a helyzet a ’Walking With Elephants’-el, ami a deep house zenék listájának elején szerepel még mindig.

(Deep House Amsterdam)