House-mesterkurzus az Adrián: Öt jó indok, amiért máris kezdj csomagolni!

Szívesen kötnéd össze a fesztiválozást tengerparti nyaralással, de a több ezer fős megapartik helyett inkább a családias hangulat jön be? Az június 29 és július 6 között Horvátországban, Tisnoban rendezett Love International fesztivált neked találták ki! A családias jelleg természetesen nem jelenti azt, hogy egy percre is unatkozni fog, aki célba veszi a meseszép öblöt. A Garden Festival örökébe lépő rendezvény egy hete alatt több mint 130 fellépő adja a zenei aláfestést az Adriai- tengeri naplementékhez-és felkeltékhez. Kedvcsinálóként kiragadtunk öt nevet a felhozatalból!

house-adria-2 house-adria-3

Axel Boman

house-adria-4

A svéd Axel Boman megjárta Dj Koze Pampa Records-át, olyan más jó nevű kiadókkal egyetemben, mint a Permanent Vacation, a Hypercolour, a Mood Music vagy a Glass Table. Vendégeskedett a Red Bull Music Academy-n miközben a Border Community-s Petterrel Studio Barnhus nevű saját labeljüket megalapították. Többek között a Purple Drank-et és a Hello-t is neki köszönhetjük

Hová tedd a térképen: John Talabot, Dj Koze, Solumun

 

Ben UFO

house-adria-5

Manapság kevés olyan előadóval találkozhatunk, aki kizárólag dj-munkásságával vívta ki a helyét a szcéna élvonalában. Ben UFO ilyen: változatos és minőségi szettjeit kitűnő szelekció jellemzi, nem csoda, hogy az Egyesült Királyságban és azon kívül is bérelt helye van a fesztiválok lineupjában. Aki hallotta már szettjét, az tudja, miről beszélünk, aki még nem, az semmiképp se fossza meg magát az élménytől! Hangolódáshoz ajánljuk a mester Hessle Audio showjait!

Hová tedd a térképen: Benji B, Joy Orbison, Pearson Sound

 

Hodge

house-adria-6

A napsütötte house és diszkó mellett jut hely a karcosabb hangzásoknak is. Jacob Martin aka Hodge Bristol nagyköveteként érkezik a fesztiválra. Zenei palettája általában a minimalista, grime-be hajló beatektől a szikár technóig terjed. Indítsd el bármelyik műsorát a Rinse FM-en vagy egy berlini szettet a közelmúltból!

Hová tedd a térképen: Randomer, Karenn, Peverelist, Mumdance

 

Tornado Wallace

house-adria-7

A melbourne-i szcéna oszlopos tagja Európában is jó hírét viszi a kenguruk földjének, a közelmúltban Budapesten is megmutatta hogyan képzelik a bulizást arrafelé. Sample-ökkel gazdagon megszórt house, diszkó, techno, acid… Kíváncsian várjuk!

Hová tedd a térképen: Session Victim, Motor City Drum Ensemble

 

Young Marco

house-adria-8

A holland úriember saját bevallása szerint olyan zenéket ír, amiket hajnali 5-kor a felkelő nap mellé szeretne hallgatni. Young Marco amellett, hogy az amszterdami zenei szcéna egyik alap figurája, szenvedélyes lemezvadász is, ennek köszönhetően a legkülönbözőbb hatásokból merít producerként csakúgy, mint dj fellépésein. A new age-től a jazz különböző fúzióin át a diszkóig és house-ig, és még tovább, garantáltan igazán különleges és eklektikus szettre számíthatunk Tisnoban tőle!

Hová tedd a térképen: Tom Trago, Tornado Wallace, Gilb’r