Hallgass Ibiza ihletésű mixeket!

A héten zárul a burn Residency jelentkezési szakasza, szavazz a kedvencedre!

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a burn Residencyt, a világ legnagyobb DJ tehetségkutatóját. A verseny fődíja egy 100 000 euró értékű DJ szerződés, valamint a három legjobban szereplő versenyző egy-egy ibizai klub rezidense lesz a nyári szezonban. A programban világsztár mentorok oktatják a versenyzőket a legendás partyszigeten, Ibizán.

http://91.82.50.21/?_task=mail&_action=get&_uid=159&_mbox=INBOX&_part=4

A programnak bárki részese lehet: a DJ-k, akik a feltöltött alkotásukkal a versenyre jelentkeznek, valamint a hallgatóság is, akik a mixekre leadott szavazataikkal a döntőbe tudják juttatni kedvencüket.

A magyar DJ-k mixeit is a burn energiaital facebook oldalán lehet meghallgatni és ugyanitt lehet szavazni is a rájuk, 2015. március 15-ig. A versenyzők a közönség által leadott szavazatok alapján kerülhetnek be a rangsor felső húsz százalékába (például 100 feltöltött mix közül az első 20-ba), ahonnan a központi zsűri országonként öt elődöntőst választ ki.

http://91.82.50.21/?_task=mail&_action=get&_uid=159&_mbox=INBOX&_part=5

A döntőbe egy úgynevezett virtuális mix-off eseményen keresztül vezet az út, ahol a zsűri az öt legjobb versenyzőből választja ki azt, aki Ibizára utazhat a mentor táborba és képviselheti országát a verseny további szakaszaiban.

További információk, jelentkezés, szavazás és a pontos részvételi feltételek elérhetőek a www.facebook.com/BurnEnergy oldalon.