Halálesetek az Asot 700-n

Sajnálatos módon ismét előtérbe kerültek a kábítószerek.

Meghalt ugyanis egy 19 éves fiú, egy másik fiatal pedig életveszélyes állapotban van túladagolás miatt Sydney-ben. A State Of Trance-en a múlt hétvégén történtek több, mint kritikán aluliak, az ausztrál rendezvények esetében nem ez az első ilyen történet. Úgy látszik a kenguruk földjén a zenei rajongás komoly narkózásba manifesztálódik mostanság.

A sztorik szerint a fiatal srác összeesett az ASOT 700 rendezvényén a Showgrounds-ban, majd a Concord kórházba szállították, ahol már nem tudtak rajta segíteni.

Az eseményről egyébként 5 másik fiatalt is kórházba szállítottak ugyanezen okok miatt, beleértve azt a 20 éves fiút is, aki jelenleg kritikus állapotban van.

A legkülönösebb történet szerint az egyik „trancer” véletlen lenyelt egy pakk bogyót, amikor el akarta azokat rejteni az őrök elől. A biztonsági azonban észnél volt, és rögtön szólt a rendőrségnek, így rögtön kórházba szállították a veszélybe került taknyost.

A rendőrség egyébként 40 embert tartóztatott le birtoklásért és terjesztésért, beleértve egy dílert, akit 130 ekivel fogtak el, egy másikat pedig 98-al.