Forralt borozással segít Sikztah a gyerekeken

“Gyerekeken segíteni az év minden napján fontos, karácsonykor azonban különösképpen az.” – írta a Facebookon Sikztah, aki jótékonysági forralt bor osztást szervez a Mecca-val pénteken a sérült gyerekek javára Győrben.

A karácsonyi akcióval szeretné felhívni a figyelmet a jótékonyság fontosságára is, amit Sikztah ezúttal forralt borozás keretében tesz meg, az ebből befolyt bevételét pedig a győri Gézengúz Alapítványnak fogja adományozni, amely 1990-ben a születés körüli időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyítása, rehabilitációja érdekében jött létre.

“A forralt bort egy-egy direkt erre az alkalomra legyártatott The Etiket-es bögrében kapják majd az adományozók, és ennek bevételét fogja Sikztah a gyerekeknek adományozni.” – mondta Ágoston Dániel, a Mecca sajtófőnöke a PartyNews.hu-nak.

A hagyományos karácsonyi The Etiket közeledtével egyébként, amely december 25-én a 15. születésnapját is ünnepli a Vertigo-ban, nem ez az első eset, hogy Sikztah jótékonyságra adja a fejét, hiszen korábban is volt már példa karácsonyi gyűjtésre, de az árvízkárosultak javára is szervezett már jótékonysági akciót.

A mostani zenéléssel kiegészített eseményre pénteken fog sor kerülni, mégpedig 19:00-tól a Baross Gábor utcai Yolo Pub faházban.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1509198909368825/