Flört évadzáró ismét a legnagyobbakkal

Flört – Siófok

Sokunknak a legszebb, a legnagyobb, és sorolhatnánk a leg-ket. Évtizedekkel ezelőtt a club letette a minőségi szórakoztatás alapköveit.A kiváló managelés, az előremutató zenei irányzatok,és lemezlovasok a fellegekbe emelték már réges-régen a clubbot.A mai napig beleborzonghatunk a Flört Karácsonyok hatalmas bulijaiba. Így aztán azt mondhatjuk a fellegekben járás ezen esetben csak pozitív célzattal olvasható.

Sajnálatos módon az idén is kiváló buliknak teret adó club is kénytelen bezárni még az igazi uborkaszezon előtt. Teszi ezt mindezt úgy ahogy már megszokhattuk. A legnagyobbak, az ország egyik legszebb clubjában!

Augusztus 19-én HERNAN CATTANEO és STEVE LAWLER áll a lemezjátszók mögé,hogy még egy utolsót bulizzunk a hűvösebb idő bekövetkezése előtt.

FLÖRT CLUB SIÓFOK, Augusztus 19.

Ismét eltelt egy nyár, forró hangulatban, kellemes emlékeket hagyva a ‘nyáresti’ éjszakákban. Hogy méltóképpen zárjuk a szezont egy eddig még soha nem látott partyval kedveskedünk Nektek, Hernan Cattaneo és Steve Lawler együtt lép fel augusztus 19-én, kedden a klubban. Szenzáció a maga nemében, ugyanis nálunk még soha nem játszott együtt a 2 nagyágyú.

Szeretettel várunk Benneteket ezen az éjjelen, hogy együtt búcsúztassuk 2008 nyarát!

Forrás: FLÖRT CLUB, flort.hu