Ez a növény komoly chill mixet játszik

A hangok művészetével és a környezettudatos tervezéssel foglalkozó Mileece egyedülálló vállalkozásba fogott, saját tervezésű eszközével zenévé konvertálja a növények bioritmusát, az eredmény pedig egy teljesen lenyűgöző chill mix.

A folyamat során elektródákat raknak a növények levelére, ami érzékeli azok elektromos pulzálását, ebből lesz a gyönyörű zene az általa készített program segítségével. Az új műfajnak organikus elektronikus zene a neve és több kerti növény énekéből épül fel, amiket ő állít össze, pont mint egy DJ a keverőpultnál. Magát ezért nem is zenésznek tartja, hanem segítőnek, aki továbbadja a természetben rejlő hangokat.

A zenei élmény mellett igazi tudományos alapja is van a kutatásnak, hiszen segít a növények tudatosságának és érzelmének vizsgálatában, feltárja a sokáig élettelen tárgyként kezelt szervezetek titkait. Egy Youtube csatorna felkérésére el is magyarázta a folyamatot és bemutatta kis kertjét, de ha kizárólag a zene érdekel, akkor lentebb azt is meghallgathatod külön.