Errőlvanszó rovatunk: Truesounds pres. Ikrek éjszakája a Track Terrace-on

Nemrégiben hatalmas robajjal végre megnyitotta kapuit a főváros éjszakai életének egyik legidillibb nyári rezidenciája, a Track Terrace, még pedig nem kisebb nevek kíséretében, mint Djebali, Marco Faraone és Hector. A következő holdfényes szabadtéri bulira azonban majdnem egy hónapot kell várni, de minden jel arra utal, hogy nagyon is megéri.

A The Debut csapata után ugyanis június hatodikán nem kisebb formáció veszi majd kezelésbe a helyet, mint a zenei identitásból semmit nem engedő zenei vezető, Dandy aka Peter Makto által életre keltett és közel tíz éve töretlen sikernek örvendő Truesounds. Ahogy Vin Diesel mondaná bármelyik Halálos Iramban filmben, ez nem is egy csapat, hanem inkább egy család, pontosabban TSalád, ahogy magukat nevezik. Ezt mutatja az összetartó rajongói közönség, a limitáltan rendelhető ruhák, cipők, kiegészítők, a zártkörű, mégis teltházas rendezvények, és a rengeteg kiváltott tagsági kártya, ami kedvezményekre jogosít a bulikon.

Az Ikrek éjszakája pedig ennek a kezdeményezésnek talán a legsikeresebb bulisorozata, mely tíz fergeteges és brutális alkalom után végre Budapestre érkezik, méghozzá először szabadtéri köntösben. Az esemény különlegessége egyébként, hogy minden egyes évben Dandy születésnapját ünneplik vele, idén pedig tizenegyedik alkalommal még különlegesebb lesz, mint valaha.

10463890_10152466556447170_3892181145191830606_n

Az elmúlt évtizedben folytonosan változott az Ikrek éjszakája, sokszor nem is Dandy születésnapján tartották, idén viszont minden olyan lesz, amilyennek megálmodta. Pontosan június hatodikán, a csillagok alatt, egészen a reggeli napfény pásztázta Duna parti záró szettig minden a szülinapos, és persze a rajongók, a közönség vágyai szerint alakul majd.

Az új helyszín pedig nem csak annyit jelent, hogy Siófokról Pestre költözött az esemény és minden megy tovább ugyanúgy, ez egy teljesen más közeg, amely új szetteket és teljesen új hangulatot ígér, szóval még azok számára is okoz majd meglepetést, akik eddig minden Ikrek éjszakáján ott voltak.

A technikai részről pedig a hivatalos megnyitót leszámítva ez a rendezvény indítja majd el a Track idei szezonját a már megszokott Cinema Hall hangcucc beizzításával. Dandy saját elmondása szerint pedig szülinap ide vagy oda, ez nem róla szól, sokkal inkább a közönségről, amely lehetővé tette és teszi a mai napig számára, hogy egy ilyen őrületes bulit tudjon tető alá hozni.

10538542_10152767378077170_5566247754699327888_n

A DJ 37. születésnapját egy családias BL döntő nézéssel indítja, amit Davko szettje követ majd este tíztől. Utána egyig Gregory S következik (ezúton is gratulálunk a burn Residency verseny győztesének), végül pedig maga Dandy veszi át a keverőpultot, hogy egy maratoni, öt-hat órás mix keretében tombolhassa ki magát és mozgassa meg a közönség minden egyes tagját. Ezzel azonban még nincs vége, hajnal héttől pedig össznépi zenélés várható, hogy kényeztessék azokat, akik még buliznának. After lehetősége sincs kizárva, Dandy kijelentette, hogy boldogan mennek tovább, ha van valami jó lehetőség. Részletek a Truesounds oldalán.

Akinek viszont már a BL döntő is túl késő a buli megkezdéséhez, az egy barátságos grillezés keretében részt vehet egy before partin is a Corvintetőn, ahol szintén Dandy és Davko zenéi lesznek hallhatók. Ide 700 forint a beugró, míg az esti bulira 7000, de ebben benne van az egész estés italfogyasztás is.

Ezekből is érződik, hogy nem egy tucat buliról van szó, hanem egy olyan zártkörű ünneplésről, ahol baráti környezetben, elegánsan és igényesen, a zavaró tényezők nélkül érezheti magát az ember jól és szabadon, a pénze értékéért azt a minőségi szórakozást kapva, amire vágyott.

[divider]IKREK ÉJSZAKÁJA 11 OPEN AIR / DANDY 37th BIRTHDAY PARTY / Track Terrace nyárnyitó – 2015.06.06.[/divider]

11252763_10152489305479229_5542927370062728593_o