Emeleti improvizációs házdobálás

Mi történhet, ha Budapest kedvenc kis klubját végre beveszi a kultikus partimárkaként aposztrofált házkettőház és a hozzá erősen addiktív társként társuló békettőbé?

Igazából semmi különleges, hiszen akik már egyszer is részt vettek a különleges hangulatú estéken, pontosan tudják, hogy a H2H csapat áldásos, minőség mellett kardoskodó identitása minden estéből pazar, felhőmentes boldogságot közvetít a néha nagy, néha csak szállingózó tömegeknek. Télen-nyáron.

A létszám persze továbbra is mellékvágányon, az iparmágnás-sznob-cicafiú-selfie sztájl ugyan híres, de nem itt, nem ma, és nem is máskor, akkor sem, ha ez már más kor.

Ki tudja ugyanis hány éve fürdünk már a Béla-Balázs egymásnak átadott lemezfergetegek között kialakuló tér-idő kontinumban, ki tudja hány felejthetetlen pillanatot tudtunk már felidézni a kiváló magyar szelektoroknak köszönhetően akár utólag, akár csak egy laza kvadrupla-vodkát követő pár pillanatban.

Ezúttal emeleten indul a házdobálás, a DJ-vel pedig továbbra sem ér újat húzni, hiszen egész estés megbecsült szelektálás érkezik művészfintortól mentesen, mert jól tudjuk: a szelektálás még mindig a legnagyobb érdem, repkedjenek milliós technikák itt, kürtök ott, mi még mindig a borsókat szeretjük a házunkon.

A közönség tehát lelkes, a house pedig teljes, hiszen a házak ugyan változnak, de a House marad.

Ezúttal a LÄRM ad otthont tehát az egyéjszakás kalandnak, a rendezvény végén azonban nem kell aggódnod, a lebukásveszély esélye csekély, mindösszesen a hallójáratok fényesre csiszolása a cél.

És bár továbbra sem kiáltják, továbbra sem erőltetik, mégis kimondják: hozzátok majd szívesen visszajárunk. Ahogyan az elmúlt x évben, a H2H nyíltan vállalja a művészközösségért való kardoskodást, az már nyilvánvaló szerencse, hogy a kardoskodók továbbra is improvizációs képességüknek megfelelően szelektálják majd az éber tudatú, hasonló világnézettel rendelkező közönséget.

Itt lehet barátkozni a gondolattal, hogy ez most nem Volt, hanem lesz!

10863829_370436893128243_5762481394671871340_o