Egy weboldal segít megtalálni a legmegfelelőbb stúdiót

[dropcap size=small]H[/dropcap]a már kiválogattad a számokat, amiket remixelni szeretnél, vagy összeállt a zenekarod, és már semmi más nincs hátra a nyár legnagyobb slágerének elkészítéséhez, csak az anyagiak okoznak gondot, akkor a StudioTimeot neked találták ki.

A legtöbb feltörekvő zenész számára a stúdiók megfizethetetlen árfekvése a legfőbb akadálya annak, hogy professzionálisak lehessenek. A frissen elindított honlap, a StudioTime pont ezt próbálja kiküszöbölni, lehetőséget adva mindenki számára egy igazi szám elkészítésére. A weboldalon az egyes stúdiók elkészíthetik saját profiljukat, amiben megtekinthető az általuk nyújtott berendezések és szolgáltatások listája, valamint azok árfekvése. Ennek a legnagyobb előnye, hogy a zenészek ennek köszönhetően ár és helyszín alapján kereshetnek a stúdiók között.

11146449_968830753135482_3067565187134831573_o

Egyelőre csak Észak-Amerikában és Londonban érhető el a szolgáltatás, de nemsokára Ausztráliával is bővül majd a kínálat. Az oldal azonban még csak egy hete indult, így nem kizárt, hogy egy év alatt az egész világot lefedi majd.

Mostantól a zenészeknek nem kell személyesen körbejárkálni a városban a legjobb ajánlat után keresve, és esetleg sokkal többet fizetni egy napért, mint amennyit érne valójában. Mostantól egy mozdulattal kiválaszthatod a pénztárcádnak leginkább megfelelő helyet, és már le is foglalhatod.

További részletekért nézzétek meg a weboldalt: http://studiotime.io/