Egy felújított ipari raktárépület lesz Amszterdam legújabb klubja, a DEPOT

Amszterdam burjánzó tánczenei szcénája egy újabb klubbal gazdagodik, mely a város északi részén, egy raktárépületben található.

A DEPOT klubot a helyi illetőségű rendezvényszervező, a Verknipt bulikról, a Kingsday Open Air fesztiválról, a Wonderland fesztiválról, a VERKNIPT fesztiválról, és az ibizai La Familiával és ANTS-szel közös ADE-kollaborációról ismert VERKNIPT csapata fogja üzemeltetni a rusztikus, raktárhelyiségben.

Hét méteres belmagasságának, tömör acél oszlopainak, rusztikus téglarészleteinek, és régies, gyári világítótesteinek köszönhető, autentikus és nyers raktár-feelingjével a DEPOT a régi, indusztriális raktárpartykat éleszti újjá. A klub tánctere tágas, de mégis intim az 1000 vendégre jutó 1000 négyzetméternyi hellyel.

A zenei kínálat a Techno, House, Deep House, Tech House erős egyvelegéből fog összeállni, a fellépők között pedig világhírű legendák és helyi, feltörekvő művészek is helyet kapnak majd.

A klub február első hétvégéjén nyitja meg kapuit, a fellépők között olyan nevekkel, mint Gary Beck (UK), Juan Sanchez, Tripeo, Ici sans Merci (péntek), illetve Gabriel Ananda LIVE (DE), Illesnoise, Anotr és Quintin van Hook (szombat), míg a nyitás havának további bulijain Mr. G (US), Ansome LIVE, Datasmok, Inigo Kennedy, Zadig, Yan Cook és Jeff Rushin is megfordulnak majd.