Disclosure új klipje visszatér az alapokhoz

Napjainkra a videóklippek iránti érdeklődés erősen lecsökkent, ami részben a fiatalabb generáció koncentrációzavarában rejlik, hiszen fél percnél hosszabb dolgokra ritkán hajlandóak időt szakítani, más részről pedig már teljesen ki lett merítve az ötlettár, mindegyik videó ismétli önmagát.

Pontosan ezért a zenészek próbálják a már padlásig felpakolt ingerküszöböt kicsit még tovább tolni, Dillon Francis pornóklippel jelentkezett, Claude VonStroke egy szőke lányt dugatott meg egy narancssárga szörnnyel, Alison Wonderland pedig kokaint pótolt jégkrémmel. Az emberek mindegyiket szerették a hangulata miatt, de valljuk be, sok sztori nem volt benne. Pedig pont ezt szerettük például Rudimental klipjeiben anno.

Most Disclosure új videója visszatekint ehhez a tradicionális formához, hogy a villogó képek és dögös csajok helyett inkább valami értelmes és lelkileg is működő dolgot adjon át a zenéjével. Ráadásul négy videón keresztül szeretnének elmesélni egy hosszabb sztorit, ennek a bevezetése a CARACAL albumon megjelent Holding On.

Valami olyat szerettünk volna alkotni a videóinkkal, ami elüt a mai sztenderdtől, valami egyedit, ami összekapcsolja az albumunkon található számokat egy kollektív egésszé. Ez az első a négy zseniális darabból, amiket Ryan Hope rendezett és végül majd egy kisfilm lesz belőle.” – nyilatkozta a duó.