Dirtybass a K2-ben

Egy legenda után, aminek a neve Kashmir Undergorund volt már jó ideje a K2-nek nevezett clubba látogat sok-sok elektronikus zenéért rajongó.

A Dirtybass csapata nem mai csirkék gyülekezete. Évek hosszú során kismillió kiváló partyt hoztak tető alá. Ezúttal a szokásosnak is mondható kis csapattal csapnak bele az erős ütemek éjszakáján. Az NGOHT-os immár sztárrá avanzsált NILUX az est fénypontja ,az éjszakát pedig a már bevált,jól ismert nevek teszik még színesebbé. VETEC mostanában nem sokat hallat magáról, pedig sokan az egyik legtechnikásabb lemezlovasként tartják számon.A Psychosounds egyik volt alapítóján felül nem kívánunk senkit kiemelni, hiszen akik ezen partyn részt vesznek biztosan tudják mire is számíthatnak Budapest szívében, a CLUB K2-ben.
2008.08.23-CLUB K2

Hivatalos PR:
2 terem, 13 fellépő, fergeteges hangulat. Ezt ajánlja mindenki figyelmébe a Dirtybass csapata, akik augusztus 23.-án szórakozni kívánnak. Akik pedig a techno szerelmesei, azoknak végképp a Club K2-ben a helyük aznap este.

A nagyteremben Nilux és Svetec pörgetik a lemezeket, melletük Sade Rush, Tilthammer, Napalm Terror és Neo G játsza majd a keményebbnél keményebb zenéket. A kisteremben pedig Glonczi és Hadova fogja megtörni a csendet, nem beszélve Benzol, Simon, Nils, Smooths és Slave szettjeiről. De ami miatt végképp érdemes mindenkinek ellátogatni a partyra, hogy ez lesz az utolsó és egyben a szezonzáró K2-es buli. A belépő 1000 ft, a hangulat pedig mint mindig: garantált!